x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Trap Team Character - Fizzy Frenzy Pop Fizz - All in 1!

Kopen:

Skylanders Trap Team Character - Love Potion Pop Fizz
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 26.99
Skylanders Trap Team Character - Fizzy Frenzy Pop Fizz
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
10.99
Boxshot Skylanders Trap Team Character - Fizzy Frenzy Pop Fizz

Afbeeldingen voor  Skylanders Trap Team Character - Fizzy Frenzy Pop Fizz

Afbeeldingen

Skylanders Trap Team Character - Fizzy Frenzy Pop Fizz: Afbeelding met speelbare characters
Skylanders Trap Team Character - Fizzy Frenzy Pop Fizz: Screenshot
Afbeelding voor Skylanders Trap Team Character - Fizzy Frenzy Pop Fizz

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Trap Team Character - Fizzy Frenzy Pop Fizz

Beoordelingen Skylanders Trap Team Character - Fizzy Frenzy Pop Fizz

1 beoordeling - cijfer 8,4

3190
17 jaar
Grappig; maakt elk gevecht leuk!
Fizzy Frenzy Pop Fizz van Trap Team is de definitie van gekke wetenschapper. Zijn wilde, paarse lokken en die gestoorde blik in zijn ogen schreeuwen avontuur. Gekleed in zijn labjas, is hij altijd klaar voor een experiment dat waarschijnlijk ontploft.

Zijn krachten zijn net zo onvoorspelbaar. Met een gooi van zijn magische drankjes kan hij vijanden veranderen, verzwakken of zelfs opblazen. En als het echt gek wordt, verandert hij in een monsterlijke versie van zichzelf, waardoor hij chaos veroorzaakt waar hij ook gaat.

Ongeëvenaarde originaliteit en chaos. Fizzy Frenzy Pop Fizz zorgt voor verrassingen en plezier in elk gevecht. Grappigste character in de Trap Team Skylanders serie!
Skylanders Trap Team Character - Fizzy Frenzy Pop Fizz
Cijfer:
8,4

Productbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Fizzy Frenzy Pop Fizz, een van de meest Fantastische Skylanders voor de Nintendo Wii! Pop Fizz is een alchemist die gek is op experimenteren met drankjes en elixers. Zijn gameplay-mechanieken zijn uniek en super leuk: hij kan veranderen in een beestachtige vorm en vijanden verslaan met zijn krachtige aanvallen. Ontwikkeld door Toys for Bob en uitgegeven door Activision, biedt deze game-ervaring een mix van actie, avontuur en puzzels. De kleurrijke en gedetailleerde wereld van Skylanders Trap Team komt tot leven dankzij de unieke vaardigheden van Pop Fizz!

Historische Context


Skylanders Trap Team kwam uit in 2014 en introduceerde een geheel nieuwe manier van spelen door vijanden te vangen en ze in te zetten als bondgenoten. Dit deel bouwt voort op het succes van eerdere Skylanders-games zoals Skylanders: Spyro’s Adventure en Skylanders: Giants. Pop Fizz maakte zijn debuut in de tweede game, Skylanders Giants, en is sindsdien een favoriet onder fans vanwege zijn grappige en onvoorspelbare aard.

Recensies van Experts


"Skylanders Trap Team is een Fantastische toevoeging aan de serie, met innovatieve gameplay-mechanieken en een charmante cast van personages zoals Pop Fizz." - IGN
"Pop Fizz brengt een leuke en chaotische energie naar de game, wat zorgt voor een onvergetelijke speelervaring." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge avonturiers die houden van kleurrijke werelden en spannende gevechten. Maar ook oudere spelers die van verzamelaarsgames houden zullen genieten van de unieke gameplay-mechanieken en de mogelijkheid om verschillende Skylanders-personages te verzamelen en gebruiken.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Trap Team met Fizzy Frenzy Pop Fizz, dan raad ik je zeker aan om ook eens te kijken naar Skylanders Giants en Skylanders Swap Force. Deze games bieden vergelijkbare avonturen met een breed scala aan unieke personages en uitdagende gameplay.

Verzin en vertel iets over het leven van Mr M


Haha! Weet je wat ik echt Fantastisch vind? Als ik samen met mijn beste vriend Yoshi en mijn maatje Luma door de kleurrijke werelden van Skylanders Trap Team zou kunnen rennen! Stel je voor, Yoshi die op vijanden springt terwijl Luma en ik elixers brouwen om onze krachten te versterken. We zouden een onverslaanbaar team zijn, altijd op zoek naar nieuwe avonturen en schatten! En na een lange dag van gevechten en puzzelen, zouden we samen genieten van een groot glas bruisende toverdrank, net als Fizzy Frenzy Pop Fizz! Wat een Fantastisch leven zou dat zijn!
Skylanders Trap Team Character - Fizzy Frenzy Pop Fizz

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg