x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Swap Force Character - Wash Buckler - All in 1!

Kopen:

Skylanders Swap Force Character - Dark Wash Buckler
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 13.99
6 Maanden garantie
Skylanders Swap Force Character - Wash Buckler
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.99
2.49aanbieding
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Swap Force Character - Wash Buckler

Afbeeldingen voor  Skylanders Swap Force Character - Wash Buckler

Afbeeldingen

Hier zie je Wash Buckler, met zijn vlijmscherpe tentakels en watervlugge manoeuvres!
Hier zie je Wash Buckler, met zijn vlijmscherpe tentakels en watervlugge manoeuvres!
Afbeelding voor Skylanders Swap Force Character - Wash Buckler

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Swap Force Character - Wash Buckler

Beoordelingen Skylanders Swap Force Character - Wash BucklerProductbeschrijving


Ahoy, gamers! Maak kennis met Wash Buckler, een van de heldhaftige personages uit de Fantastische Skylanders Swap Force-serie! Wash Buckler is een octopus-piraat met een dodelijke waterpistool en een scherpe zwaard. Zijn unieke Swap Force-vermogen stelt hem in staat om zijn onderkant te verwisselen met andere Swap Force personages, wat zorgt voor eindeloze combinatiemogelijkheden en urenlang speelplezier! Wowie!
De game waarin Wash Buckler zijn debuut maakt, heet Skylanders Swap Force. Deze game introduceerde het innovatieve Swap Force-mechanisme, waardoor spelers de boven- en onderkant van hun Skylanders-figuren konden mixen en matchen. Dit zorgt voor een heleboel nieuwe gameplay-mogelijkheden en strategische keuzes. De game is ontwikkeld door Vicarious Visions en uitgebracht door Activision. Fantastisch!

Historische Context


Skylanders Swap Force werd uitgebracht in 2013 en was de derde game in de Skylanders-serie. De game bracht een frisse wind in de franchise door de introductie van de Swap Force-figuren, die de gameplay aanzienlijk vernieuwden. Swap Force bouwde voort op het succes van zijn voorgangers, Skylanders Spyro’s Adventure en Skylanders Giants, en wist opnieuw een groot aantal fans te bekoren. Het was een van de best verkochte games van het jaar en kreeg lovende kritieken voor zijn innovatieve spelmechanieken en leuke personages. Haha!

Recensies van Experts


"Skylanders Swap Force is a delightful and innovative addition to the series, offering endless combinations and a fresh take on the gameplay mechanics. The new Swap Force characters, like Wash Buckler, are a joy to play with." - IGN
"The introduction of the Swap Force figures breathes new life into the Skylanders franchise, making it a must-play for fans and newcomers alike." - GameSpot

Iets voor jou?


Skylanders Swap Force is ideaal voor kinderen en jongvolwassenen die houden van avontuurlijke en fantasierijke games. De kleurrijke personages en de mogelijkheid om eindeloos te combineren maken het ook leuk voor verzamelaars en fans van de Skylanders-serie. Als je houdt van avontuur en creativiteit, dan is deze game iets voor jou! Fantastisch!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Swap Force, dan zul je zeker ook plezier beleven aan de andere games in de Skylanders-serie, zoals Skylanders Spyro’s Adventure, Skylanders Giants, Skylanders Trap Team, Skylanders SuperChargers en Skylanders Imaginators. Deze games bieden allemaal een unieke ervaring met nieuwe personages en spelmechanieken. Wowie!

Compatibiliteit


De Skylanders-figuren, inclusief Wash Buckler, zijn platformonafhankelijk en kunnen worden gebruikt op Nintendo (Wii, 3DS en Wii U), X-Box en Playstation-systemen. Wash Buckler is een Swap Force-personage en kan gebruikt worden in de volgende Skylanders-games:

  • Skylanders Swap Force

  • Skylanders Trap Team

  • Skylanders SuperChargers

  • Skylanders Imaginators


Let op dat Wash Buckler niet compatibel is met de oudere games zoals Skylanders Spyro’s Adventure en Skylanders Giants. Zorg ervoor dat je de juiste game hebt om optimaal van je Skylander te genieten. Oepsie, dat zou zonde zijn!
Skylanders Swap Force Character - Wash Buckler

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg