x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Swap Force Character - Stink Bomb - All in 1!

Kopen:

Skylanders Swap Force Character - Stink Bomb
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
19.49
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Swap Force Character - Stink Bomb

Afbeeldingen voor  Skylanders Swap Force Character - Stink Bomb

Afbeeldingen

Hier zie je Stink Bomb, meester van stank en sluwe aanvallen!
Hier zie je Stink Bomb, meester van stank en sluwe aanvallen!
Afbeelding voor Skylanders Swap Force Character - Stink Bomb

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Swap Force Character - Stink Bomb

Beoordelingen Skylanders Swap Force Character - Stink BombProductbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Stink Bomb, een van de coole personages uit de Fantastische game Skylanders Swap Force! Deze game is speciaal ontworpen voor de Nintendo Wii en biedt een unieke en spannende gameplay-ervaring. Stink Bomb is een meester in stealth en martial arts, en hij gebruikt zijn stinkende vaardigheden om vijanden te verslaan. Met zijn ninja-achtige moves en zijn unieke Swap Force-vermogen om van onderlichaam te wisselen met andere Swap Force-personages, biedt hij eindeloze combinaties en mogelijkheden in het spel. De game is ontwikkeld door Vicarious Visions en gepubliceerd door Activision, en het zit boordevol actie, avontuur en strategische gevechten. Het is zóóóó leuk!

Historische Context


Skylanders Swap Force is het derde deel in de populaire Skylanders-serie, die voor het eerst werd gelanceerd in 2011. Bij de release in 2013 introduceerde Swap Force een geheel nieuw concept: personages met verwisselbare boven- en onderlichamen. Dit bracht een frisse wind in de serie en maakte het mogelijk om meer dan 250 unieke combinaties te creëren. Stink Bomb, met zijn unieke geuren en ninja-vaardigheden, werd al snel een favoriet onder de spelers. De game werd zowel door critici als fans geprezen voor zijn innovatieve gameplay en veelzijdigheid.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Skylanders Swap Force takes the series to new heights with its clever swap mechanic, vibrant worlds, and charming characters. Stink Bomb is a standout character with his unique abilities and fun gameplay." GameSpot voegde toe: "The addition of swapability in Swap Force adds a layer of depth and creativity that makes the game even more engaging. Stink Bomb’s stinky attacks and ninja skills are both hilarious and effective in battle."

Iets voor jou?


Deze game is Fantastisch voor kinderen en jongvolwassenen die houden van actie, avontuur en strategische gameplay. Fans van de Skylanders-serie zullen genieten van de nieuwe mogelijkheden die Swap Force biedt, en verzamelaars zullen dol zijn op de verschillende personages en hun unieke vaardigheden. Stink Bomb is een geweldige toevoeging aan elke verzameling, en zijn speelse karakter en krachtige moves maken hem een favoriet bij zowel jong als oud.

Vergelijkbare Uitgaves


Skylanders Swap Force heeft verschillende speciale edities en starter packs die je kunt verzamelen. Er zijn ook andere Swap Force-personages zoals Blast Zone en Wash Buckler die je kunt combineren met Stink Bomb voor nog meer speelplezier. Daarnaast zijn er speciale edities van de game beschikbaar, zoals de Dark Edition, die extra personages en content biedt.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Swap Force, dan vind je Skylanders Giants en Skylanders Trap Team ook zeker leuk! Beide games bieden hun eigen unieke personages en gameplay-mechanieken die de Skylanders-ervaring nog verder uitbreiden. Vergeet niet dat wij je bestelling snel versturen, 6 dagen per week, zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen met spelen. Fantastisch!
Skylanders Swap Force Character - Stink Bomb

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg