x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Swap Force Character - Mega Ram Spyro - All in 1!

Kopen:

Skylanders Swap Force Character - Dark Mega Ram Spyro
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 14.49
6 Maanden garantie
Skylanders Swap Force Character - Mega Ram Spyro
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.49
Skylanders Swap Force Character - Mega Ram Spyro Lelijk Eendje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Het puntje van zijn staart is afgebroken
Boxshot Skylanders Swap Force Character - Mega Ram Spyro

Afbeeldingen voor  Skylanders Swap Force Character - Mega Ram Spyro

Afbeeldingen

Hier zie je  Mega Ram Spyro, met zijn krachtige hoorns en vurige adem, verdedigt hij Skylands!
Hier zie je Mega Ram Spyro, met zijn krachtige hoorns en vurige adem, verdedigt hij Skylands!
Afbeelding voor Skylanders Swap Force Character - Mega Ram Spyro

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Swap Force Character - Mega Ram Spyro

Beoordelingen Skylanders Swap Force Character - Mega Ram SpyroProductbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Mega Ram Spyro, een van de meest Fantastische personages uit de Skylanders Swap Force reeks! Deze kleine draak met zijn indrukwekkende horens is klaar om het op te nemen tegen de vijanden van Skylands. Mega Ram Spyro heeft unieke vaardigheden en krachten die hem onderscheiden van andere Skylanders. Hij kan vijanden verbranden met zijn krachtige vlammenadem en ze omver stoten met zijn indrukwekkende rammen. De combinatie van snelheid, kracht en magie maakt hem een absolute favoriet onder de Skylanders fans!

Historische Context


De Skylanders-franchise begon met het baanbrekende Skylanders: Spyro’s Adventure in 2011, waarin fysieke speelgoedfiguren tot leven kwamen in het spel. Swap Force, de derde game in de serie, introduceerde het innovatieve Swap-mechanisme, waarmee spelers de boven- en onderkant van de figuren konden verwisselen voor unieke combinaties en vaardigheden. Mega Ram Spyro is een speciale versie van de geliefde Spyro die zijn debuut maakte in de allereerste game. Met zijn nieuwe look en verbeterde vaardigheden is hij een must-have voor elke Skylanders-verzamelaar!

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Mega Ram Spyro is een krachtpatser in de Skylanders Swap Force line-up. Zijn verbeterde vaardigheden en unieke ontwerp maken hem een favoriet onder zowel nieuwe als ervaren spelers."
GamesRadar schrijft: "De nostalgie van Spyro gecombineerd met de nieuwe Swap Force-mechaniek maakt Mega Ram Spyro een van de meest veelzijdige en interessante personages in de Skylanders-serie."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge gamers die genieten van avontuurlijke spellen en het verzamelen van speelgoedfiguren! Maar ook oudere spelers die nostalgische herinneringen hebben aan Spyro zullen absoluut genieten van het vernieuwde Mega Ram Spyro personage. Skylanders-fans van alle leeftijden zullen zich aangetrokken voelen tot de magische wereld van Skylands en de eindeloze mogelijkheden die de Swap Force biedt. En natuurlijk is het verzamelen van deze Fantastische figuren ook een geweldige hobby voor verzamelaars!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast Mega Ram Spyro zijn er nog veel meer speciale en unieke Skylanders-personages beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan Dark Spyro, een andere bijzondere versie van de iconische draak, of de legendarische versies van andere Skylanders-personages. Elk personage brengt zijn eigen unieke vaardigheden en charme naar het spel, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de avonturen met Mega Ram Spyro in Skylanders Swap Force, dan zijn er nog een paar andere Fantastische games die je misschien ook leuk vindt! Probeer bijvoorbeeld Skylanders Giants, waar je reusachtige Skylanders kunt besturen, of Skylanders Trap Team, waarin je de krachten van vijanden kunt gebruiken. En vergeet niet, wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt jouw nieuwe Skylanders-game snel in huis!
Skylanders Swap Force Character - Mega Ram Spyro

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg