x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Swap Force Character - Knockout Terrafin - All in 1!

Kopen:

Skylanders Swap Force Character - Knockout Terrafin
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
7.49
Boxshot Skylanders Swap Force Character - Knockout Terrafin

Afbeeldingen voor  Skylanders Swap Force Character - Knockout Terrafin

Afbeeldingen

Hier zie je Knockout Terrafin, hij staat bekend om zijn krachtige stoten en zandstormaanvallen!
Hier zie je Knockout Terrafin, hij staat bekend om zijn krachtige stoten en zandstormaanvallen!
Afbeelding voor Skylanders Swap Force Character - Knockout Terrafin

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Swap Force Character - Knockout Terrafin

Beoordelingen Skylanders Swap Force Character - Knockout TerrafinProductbeschrijving


Hallo daar, allemaal! Ik ben Mr M., en ik ben hier om je alles te vertellen over de Fantastische Skylanders Swap Force Character - Knockout Terrafin! Wowie! Deze dappere held is een Shark-Man met een flinke dosis kracht en een flinke klap! Knockout Terrafin is een grondtype Skylander die de vijanden met zijn indrukwekkende vuisten en ondergrondse aanvallen te lijf gaat. Zijn specialiteit? Hij kan onder de grond duiken en onverwachte aanvallen uitvoeren. Dit zorgt voor spannende momenten en veel plezier tijdens het spelen. Haha!

Historische Context


De Skylanders-serie begon in 2011 en heeft sindsdien veel harten veroverd. Skylanders Swap Force, waar Knockout Terrafin deel van uitmaakt, werd uitgebracht in 2013. Het unieke aan deze game is dat je personages kunt combineren door de boven- en onderkant van de figuren te verwisselen. Dit geeft spelers eindeloze mogelijkheden om nieuwe vaardigheden en krachten te ontdekken. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


"Knockout Terrafin brings a lot of muscle to the battlefield. His underground attacks are both powerful and strategic, making him a valuable character in the Swap Force lineup." - IGN
"With his combination of brute strength and unique burrowing abilities, Knockout Terrafin stands out as one of the more enjoyable characters to play in Skylanders Swap Force." - GameSpot

Iets voor jou?


Skylanders Swap Force Character - Knockout Terrafin is perfect voor kinderen die houden van actie en avontuur! Maar ook verzamelaars van Skylanders-figuren zullen deze krachtige Shark-Man graag aan hun collectie toevoegen. Zijn unieke vaardigheden en stoere uitstraling maken hem een must-have voor elke Skylanders-fan. Bleh voor saaie games, dit is pure actie!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard editie van Knockout Terrafin zijn er ook speciale edities zoals de ’Eon’s Elite’ versie, die extra krachtig is en een speciale verpakking heeft. Deze edities zijn perfect voor de die-hard verzamelaars die op zoek zijn naar iets bijzonders!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Swap Force, dan vind je deze titels vast ook leuk: Skylanders Giants, Skylanders Trap Team, en Skylanders SuperChargers. Al deze games bieden spannende avonturen en unieke personages die je kunt verzamelen en spelen. Fantastisch!

Tip van Mr M.


Wist je dat je Knockout Terrafin niet alleen kunt gebruiken in Skylanders Swap Force, maar ook in andere Skylanders-games zoals Skylanders Trap Team en Skylanders SuperChargers? Dat betekent dat je nog meer plezier kunt beleven met dit stoere personage! Wow, dat is echt Fantastisch!
Skylanders Swap Force Character - Knockout Terrafin

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg