x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Swap Force Character - Free Ranger - All in 1!

Kopen:

Skylanders Swap Force Character - Free Ranger
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
7.49
4.49aanbieding
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Swap Force Character - Free Ranger

Afbeeldingen voor  Skylanders Swap Force Character - Free Ranger

Afbeeldingen

Skylanders Swap Force Character - Free Ranger: Afbeelding met speelbare characters
Hier zie je Free Ranger, hij is heerser van de wind, en beschikt over  krachtige windaanvallen!
Hier zie je Free Ranger, hij is heerser van de wind, en beschikt over krachtige windaanvallen!
Afbeelding voor Skylanders Swap Force Character - Free Ranger

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Swap Force Character - Free Ranger

Beoordelingen Skylanders Swap Force Character - Free RangerProductbeschrijving


Hallo Skylanders-fans! Hier is Mr. M. en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over Free Ranger, een van de coole personages uit Skylanders Swap Force! Free Ranger is een van die Fantastische Swap Force personages die je kunt combineren met andere Swap Force figuren voor unieke krachten en avonturen. Hij is een stormachtige vogel die bliksemsnel kan toeslaan met zijn elektrische aanvallen. Zijn boven- en onderkant kunnen worden verwisseld met andere Swap Force figuren, waardoor je eindeloze combinaties kunt maken. Fantastisch toch?!

Free Ranger werd ontwikkeld door Toys for Bob en maakt deel uit van de derde serie in de Skylanders-franchise. Zijn verhaal is dat hij een stoere Sky Baron is die altijd op zoek is naar de ultieme storm. Hij gebruikt zijn weerkrachten om vijanden te verslaan en de Skylands te beschermen. Wowie, dat is zóóóó leuk!

Historische Context


Skylanders Swap Force kwam uit in 2013 en was een groot succes bij de lancering. Het introduceerde het innovatieve Swap Force-concept, waarbij je de boven- en onderkant van de figuren kunt verwisselen om nieuwe krachten en bewegingen te creëren. Dit was een grote stap vooruit in vergelijking met de vorige Skylanders-games. De populariteit van de Swap Force-serie heeft ervoor gezorgd dat de Skylanders-franchise een vaste waarde werd in de wereld van speelgoed-naar-leven games.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Skylanders Swap Force is een creatieve en leuke toevoeging aan de franchise. De mogelijkheid om personages te mixen en matchen voegt een nieuw niveau van strategie toe aan het spel." Game Informer zei: "Free Ranger is een van de meest dynamische personages in Swap Force, met zijn bliksemsnelle aanvallen en indrukwekkende ontwerp."

Iets voor jou?


Skylanders Swap Force en de personages zoals Free Ranger zijn perfect voor kinderen en jonge tieners die houden van avontuurlijke games en het verzamelen van actiefiguren. De mogelijkheid om personages te combineren en nieuwe krachten te ontdekken is iets waar jonge spelers echt van zullen genieten. Maar ook verzamelaars van Skylanders-figuren zullen Free Ranger zeker willen toevoegen aan hun collectie. Fantastisch voor zowel spelen als verzamelen!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaarduitgave van Free Ranger, zijn er ook speciale varianten zoals de Legendary Free Ranger die exclusief verkrijgbaar was bij bepaalde retailers. Dit maakt het verzamelen nog spannender!

Vergelijkbare Games


Hou je van Skylanders Swap Force? Dan zul je ook genieten van andere Skylanders-games zoals Skylanders Giants en Skylanders Trap Team. Beide games bieden een vergelijkbare mix van actie, avontuur en het verzamelen van unieke personages. En niet te vergeten, ze zijn net zo Fantastisch!

FAQ


Vraag: Kan ik Free Ranger gebruiken in andere Skylanders-games?
Antwoord: Ja! Free Ranger kan worden gebruikt in Skylanders Trap Team en Skylanders SuperChargers, hoewel zijn Swap Force-vaardigheden alleen beschikbaar zijn in Swap Force zelf. Fantastisch, toch?

Bleh aan saaie games en wowie aan de Fantastische avonturen die je met Free Ranger kunt beleven! Veel speelplezier, Skylanders-fans!
Skylanders Swap Force Character - Free Ranger

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg