x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Skylanders Swap Force Battle Pack - Arkeyan Crossbow

Kopen:

Skylanders Swap Force Battle Pack - Arkeyan Crossbow
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
17.99
6 Maanden garantie
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 10.99
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Swap Force Battle Pack - Arkeyan Crossbow

Afbeeldingen voor  Skylanders Swap Force Battle Pack - Arkeyan Crossbow

Afbeeldingen

Hier zie je Grim Creeper, een krachtige Skylander van het Undead-element, bewapend met een angstaanjagende zeis!
Hier zie je Grim Creeper, een krachtige Skylander van het Undead-element, bewapend met een angstaanjagende zeis!
Hier zie je Thorn Horn Camo, hij staat bekend om zijn dodelijke precisie en krachtige plantenaanvallen!
Hier zie je Thorn Horn Camo, hij staat bekend om zijn dodelijke precisie en krachtige plantenaanvallen!
De Arkeyan Crossbow is een uitbreidingsset voor <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Skylanders_Swap_Force>Skylanders Swap Force</a>!
De Arkeyan Crossbow is een uitbreidingsset voor Skylanders Swap Force!
Afbeelding voor Skylanders Swap Force Battle Pack - Arkeyan Crossbow

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Swap Force Battle Pack - Arkeyan Crossbow

Beoordelingen Skylanders Swap Force Battle Pack - Arkeyan CrossbowProductbeschrijving


Hallo daar, gamehelden! Ik ben Mr M., de vrolijke mascotte van MarioWii.nl, en ik ben hier om je alles te vertellen over de *Skylanders Swap Force Battle Pack - Arkeyan Crossbow*! Wowie! Deze game is echt Fantastisch en vol avontuur. In dit Battle Pack krijg je de Arkeyan Crossbow, een krachtige artefact, samen met twee unieke Skylanders-figuren. De gameplay van Skylanders Swap Force is echt iets bijzonders, want je kunt de bovenste en onderste helften van de Skylanders combineren om nieuwe krachten en vaardigheden te creëren. Tof hè! Dit betekent eindeloze combinaties en avonturen in de magische wereld van Skylands. De game is ontwikkeld door Vicarious Visions, een studio die bekend staat om hun creatieve en boeiende games.

Historische Context


Skylanders Swap Force kwam uit in 2013 en was meteen een hit! Het introduceerde een geheel nieuwe manier van spelen met de Swap Force-figuren, waarbij je de boven- en onderkant van de figuren kon verwisselen om nieuwe krachten te ontdekken. Dit was een revolutie in de wereld van speelgoed en games en maakte Skylanders nog populairder dan het al was. De serie begon met Skylanders: Spyro’s Adventure en heeft sindsdien vele vervolgen en uitbreidingen gehad.

Recensies van Experts


IGN zei over Skylanders Swap Force: "Swap Force takes the series to new heights with its innovative gameplay mechanics and charming characters." Game Informer voegde toe: "The ability to swap characters’ abilities adds a layer of strategy and fun that keeps the game fresh and exciting."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge avonturiers en verzamelaars! Kinderen die houden van actie, avontuur en het verzamelen van speelgoed zullen helemaal weg zijn van Skylanders Swap Force. Maar hey, ook oudere gamers die nostalgie voelen voor de Skylanders-serie zullen hier veel plezier aan beleven. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard editie van Skylanders Swap Force, zijn er ook speciale edities zoals de Dark Edition, die extra content en unieke figuren biedt. Daarnaast zijn er verschillende Battle Packs en Adventure Packs beschikbaar die je avontuur nog verder uitbreiden.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Swap Force, dan zijn er nog meer Fantastische games die je zeker moet proberen! Wat dacht je van *Skylanders Giants* of *Skylanders Trap Team*? Beide games bieden unieke gameplay-mechanieken en spannende avonturen in de wereld van Skylands. En vergeet niet, bij MarioWii.nl versturen we 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe game super snel in huis! Haha!
Skylanders Swap Force Battle Pack - Arkeyan Crossbow

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg