x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Skylanders SuperChargers Racing - Wii All in 1!

Kopen:

Skylanders SuperChargers Racing Starter Pack
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 17.49
6 maanden garantie
Portal of Power
2 Skylanders
1 Voertuig
Skylanders SuperChargers Racing - Alleen Game Losse Disc
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
4.49
€ 2.49
6 maanden garantie
Handleiding en doosje
Niet speelbaar zonder Portaal & Skylanders
Skylanders
Portaal
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders SuperChargers Racing

Afbeelding voor  Skylanders SuperChargers Racing

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, RPG, Race, Vecht
Uitgebracht:2015
Spelers:1-2
Leeftijd:7+ jaar
EAN:5030917170331
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeelding voor Skylanders SuperChargers Racing

Afbeeldingen

De Skylanders hebben hun rijbewijs gehaald.
De Skylanders hebben hun rijbewijs gehaald.
Bowser vliegt met zijn Clown Cruiser, samen hebben ze een super-combo!
Bowser vliegt met zijn Clown Cruiser, samen hebben ze een super-combo!
Ook de zee is niet veilig voor deze racers.
Ook de zee is niet veilig voor deze racers.
Dat is eens wat anders dan 'karts'.
Dat is eens wat anders dan 'karts'.
Afbeelding voor Skylanders SuperChargers Racing

Links

Beoordelingen voor  Skylanders SuperChargers Racing

Beoordelingen Skylanders SuperChargers Racing

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,4

5974
35 jaar
Het race gedeelte is sterk. Op de Wii is geen avontuur...
Deze versie van Skylanders SuperChargers is alleen het Race gedeelte. Voor het avontuur moet je bij een versie voor de Wii U, Xbox of PS4 zijn. Vandaar dat het ook Racing achter de titel heeft gekregen.

De Races zijn erg spannend. Tot op het laatste moment kun je in Skylanders SuperChargers Racing de race winnen of verliezen en je wordt uitgedaagd om de moeilijkheidsgraad op moeilijk te zetten om zoveel mogelijk sterren en ervaring op te doen!
Lees meer...

De tracks zijn erg mooie en fantasievol gemaakt. Het commentaar in het Nederlands is erg goed gedaan en er worden leuke grapjes gemaakt. De levels zijn vol afwisseling, mede doordat het zowel races per boot, vliegtuig en auto is.

En dan natuurlijk weer nieuwe Skylander miniaturen... De voertuigen zijn super leuk, de auto's hebben bijvoorbeeld echte wielen waarmee ze kunnen rijden en de helikopter echte wieken die rond kunnen draaien. Dit maakt het nog leuker om er gewoon mee te spelen.

Het aantal miniaturen op de poster zijn 4 per element. 2 Voertuigen en 2 characters. Light en Dark hebben slechts 1 voertuig en 1 element. Het lijkt erop dat er een stuk minder te verzamelen is dan bij de voorgaande delen...
Verberg.
Cijfer:
8,0

60
30 jaar
Interessante Kart-racer ter land, ter zee en in de lucht.
Skylanders Superchargers is de opvolger van Skylanders Trap Team. Activision gooit het dit maal over een volledig andere boeg. Letterlijk! Varend, vliegend en rijdend doorkruis je de Skylands, wat zorgt voor een geheel nieuwe spelervaring.

Waar Superchargers duidelijk sommige elementen uit Mario Kart heeft geleend (zoals de drift mechaniek), doet dit verder niets af aan het feit dat dit gewoon een erg leuke 'Kart-racer'is. Wat belangrijk is om te weten, is dat de Wii versie van het spel niet de 'Adventure Mode' bevat. Deze modus is vergelijkbaar met de vier voorgaande spellen, waarbij de voertuigen als voorwaarde worden gebruikt om bepaalde gebieden te doorkruisen.
Lees meer...

De Wii versie bevat echter alleen de Race-modus, een soort van uitgeklede versie dus. Maar voor wie het puur om het racen gaat, zal dit niet als een gebrek aanvullen. Sterker nog, de Wii-versie heeft als groot voordeel dat de Amiibo poppetjes van Bowser en Donkey Kong (en hun voertuigen) kunnen worden ingezet. Deze characters zijn Nintendo-only en dus niet de gebruiken in de Superchargers versies op andere consoles, wat toch enigszins een gevoel van exclusiviteit geeft.

Al met al is het een leuke game met genoeg circuits, die uitdagend genoeg zijn om er een hele tijd plezier aan te beleven. Het is geen Mario Kart, maar dat is dan ook wel de maat der dingen, wanneer het op dit soort race games aan komt. De moeite waard dus en een investering van 10 a 15 euro zéker waard.
Verberg.
Skylanders SuperChargers Racing
Cijfer:
7,5

225
14 jaar
Dit voelt niet meer echt als Skylanders
Skylanders SuperChargers Racing zoals de naam al zegt is het alleen racen. Zelf lijkt de game super erg op Mario Kart en het voelt gewoon echt niet meer als Skylanders. De story mode van Superchargers krijg je dus ook niet bij de game die krijg je alleen bij de Wii U versie en dat vond ik het beste deel van de game: het verhaal.

Je kan wel gewoon al je Skylanders van de vorige games gebruiken alleen je doet er niet heel veel mee want je speelt niet echt als je karakter.

Ik raad deze game niet echt aan maar ik geef het wel een 5,5 want de game werkt wel gewoon goed. Als je van racen houd raad ik deze game een soort van aan maar dan kan je beter Mario Kart spelen.
Cijfer:
5,5
Lees meer beoordelingen.

549
16 jaar
Weinig met Skylanders te maken
Deze Wii versie van SuperChargers, heeft echt niks meer met skylanders te maken. Het is naar mijn mening erg gestolen van Mario kart. Je hebt niks meer aan de Skylanders figuren. Want het enige wat je doet in Skylanders SuperChargers Racing is... racen. Dat racen is opzich wel erg leuk. Maar je kunt dus alleen maar je Skylanders op de portal zetten om er mee rond te racen, je kunt niet meer lopen enzo.
Daarom is dit Skylanders spel mijn minst favoriete.
Ik raad je echt aan om (een van) deze Skylander games te kopen in plaats van deze; skylanders giants, skylanders swap force of skylanders trapteam.
Of de Wii U versie van Skylanders SuperChargers want dat spel is wel weer super gaaf, want dat heeft weer echt een storymode zoals de voorgaande 4 games.
Cijfer:
4,0

50
29 jaar
Als je een racespel wil, koop een ander spel. Dit heeft niets meer met Skylanders te maken.
Superchargers op de Wii is het geld (vind ik) niet waard. Er is geen mogelijkheid om net als in de vorige spellen missies te doen. Je kunt alleen maar racen. De races zelf zijn wel leuk, maar niet super moeilijk en je speelt hierdoor het spel heel snel uit (mijn zoontje van 6 jaar in ieder geval). De figuurtjes zijn wel heel erg leuk om te zien in het echt, maar in het spel zie je er niet veel van.
Je hebt voor de elementpoorten alleen de voertuigen nodig, dus niet de personages. De personages koop je eigenlijk alleen om het bijbehorende voertuig te "Superchargen" waardoor het een boost krijgt. Je ontvangt een extra race en een upgrade voor je voertuig na het openen van een elementpoort. Om het spel compleet uit te willen spelen zal je de extra racing packs (3 stuks) moeten kopen, waarvan de laatste nog niet eens uit is.
Wanneer je een racing pack hebt uitgespeeld kan je racen met de schurken die je daar hebt vrijgespeeld. Je kunt je traps uit Skylander Trap Team gebruiken voor extra boosts. De Kaos trap boost alles in een keer.
Je kan je oude poppetjes uit de vorige spellen gebruiken, maar geen enkel poppetje uit Superchargers gebruiken voor een van je oude spellen (ook niet personages als Terrafin, Pop Fizz, Stealth Elf, enzovoorts). De graphics zijn verder wel mooi.
Heel erg jammer dat ze het spel op de Wii zo hebben afgekapt en op andere consoles wel op de oude voet zijn verder gegaan.
Skylanders SuperChargers Racing
Cijfer:
5,5

528
16 jaar
Alleen een race-spel...
Waar de vorige Skylanders-edities uitblonken met een prachtige verhaallijn en personages is dit spel voor de WII-versie alleen een race spel. Super zonde want de verhaallijnen maken Skylanders een toffe serie :(. Het racen is wel leuk alleen lijkt het best veel op mario kart.
Skylanders SuperChargers Racing
Cijfer:
5,0

7516
16 jaar
Voelt niet compleet maar toch weer wel.
Zoals je aan de titel al kan lezen, Skylanders SuperChargers Racing is een racegame maar dan met vooral Skylander-karakters. De game heeft pluspunten, maar ook veel minpunten. De minpunten zijn vooral dat de nadruk niet allemaal op Skylanders ligt, want er zitten ook karakters in de game die er niet thuis horen, zoals Diddy Kong, Donkey Kong en Bowser. Verder vind ik de keuze uit racetracks te weinig. De goeie dingen aan de game vind ik de besturing, hoe de tracks eruit zien en de verhaallijn van de game. Ik weet zeker dat als ze meer Skylander-karakters en tracks hadden toegevoegd, dat ze een beter eindproduct zouden hebben. Als je een Skylanders-fan zou zijn, zou ik hem zeker uitproberen!
Cijfer:
6,5

1125
12 jaar
Leuk, maar slechte besturing
Wat een leuk spel. Alleen jammer dat als je vlieg games doet de besturing wat slechter is. De verhaallijn is ook niet zo super. Skylanders SuperChargers Racing zou ik afraden, maar Skylanders SuperChargers raad ik aan.
Cijfer:
8,5

383
16 jaar
Niet echt Skylanders
Dit voelt niet meer als een Skylanders-game aan, maar meer als Mario Kart. Het hele doel van Skylanders is om Kaos en vijanden te verslaan. Ik moet wel toegeven dat je makkelijk muntjes kunt verzamelen in deze game. Dus als je die Wii U-versie of een andere console versie hebt gespeeld is dit wel een leuk vervolg.
Skylanders SuperChargers Racing
Cijfer:
7,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Skylanders SuperChargers Racing

Tips en geheimen, cheats en codes

Persoonlijke tip:
Superchargers met een stuur
Benjamin_Bro gaming enzo
30
12 jaar
Superchargers is net Mario Kart, maar dan kan je vliegen. De controls zijn in het begin best moeilijk maar je raakt eraan gewend.

Tip voor de jonge gamers:
Gebruik het stuurtje van Mario Kart Wii, dat is handig om het vliegende voertuig te besturen, anders bots je tegen de plafond of muur!
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2015 - 2023 Mario Wii