x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Sidekick - Trigger Snappy

Afbeeldingen

Boxshot Skylanders: Sidekick - Trigger Snappy
Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Skylanders Sidekick - Trigger Snappy

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Sidekick - Trigger Snappy

Beoordelingen Skylanders: Sidekick - Trigger SnappyProductbeschrijving


Hallo daar, Fantastische gamers! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over de Skylanders Sidekick - Trigger Snappy! Deze kleine held is een mini-versie van de populaire Skylander Trigger Happy, en hij is klaar om samen met jou de strijd aan te gaan in de magische wereld van Skylands. Trigger Snappy is een vrolijke, hyperactieve Skylander die dol is op schieten met zijn gouden pistolen. Hij voegt een extra laag plezier en chaos toe aan je Skylanders-avonturen. Perfect om te verzamelen en te gebruiken in de game!

Historische Context


De Skylanders-serie begon met "Skylanders: Spyro’s Adventure" in 2011 en heeft sindsdien een enorme impact gehad op de wereld van speelgoed en videogames. Het concept van fysieke figuren die in de game tot leven komen, was revolutionair en zorgde voor een geheel nieuwe spelervaring. Trigger Snappy werd geïntroduceerd als een Sidekick-figuur, speciaal ontworpen om spelers extra hulp en plezier te bieden tijdens hun avonturen.

Recensies van Experts


"Trigger Snappy is een leuke toevoeging aan de Skylanders-collectie. Zijn energieke en chaotische persoonlijkheid maakt hem een favoriet bij jongere spelers." - IGN

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jongere spelers die dol zijn op avontuurlijke games en het verzamelen van schattige, krachtige figuurtjes. Ook voor verzamelaars van Skylanders is Trigger Snappy een must-have, gezien zijn unieke en charmante uitstraling. Fantastisch voor families die samen willen spelen en genieten van de magische wereld van Skylands!

Compatibiliteit


Trigger Snappy is een Skylanders Sidekick en kan worden gebruikt in de volgende Skylanders-games: Giants, SWAP Force, Trap Team, SuperChargers, en Imaginators. Let op, hij werkt niet in de allereerste game, "Spyro’s Adventure". Vergeet niet dat Sidekicks speciaal zijn ontworpen om je te helpen en extra plezier te bieden in deze avonturen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de avonturen met Trigger Snappy, dan zijn deze games ook iets voor jou: "Skylanders: Spyro’s Adventure", "Skylanders: Giants", "Skylanders: SWAP Force", en "Skylanders: Trap Team". Elk van deze titels biedt een unieke ervaring en nieuwe Skylanders om te ontdekken en mee te spelen. Fantastisch toch?

Dus waar wacht je nog op? Voeg Trigger Snappy toe aan je collectie en beleef Fantastische avonturen in de wereld van Skylands! Wowie!
Skylanders: Sidekick - Trigger Snappy

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Afbeelding voor Skylanders Sidekick - Trigger Snappy

Links

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg