x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Item - Volcanic Vault

Afbeeldingen

Boxshot Skylanders Item - Volcanic Vault
Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Skylanders Item - Volcanic Vault

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Item - Volcanic Vault

Beoordelingen Skylanders Item - Volcanic VaultProductbeschrijving


Wowie! De Skylanders Volcanic Vault is echt een Fantastisch item voor alle fans van de Skylanders-serie! Dit zeldzame en unieke object voegt een speciaal speelveld toe aan je Skylanders: Spyro’s Adventure game. Wanneer je de Volcanic Vault op je Portal of Power plaatst, ontgrendel je een exclusieve Player vs. Player (PvP) arena, de Volcanic Vault Battle Arena. Hier kunnen spelers het tegen elkaar opnemen in een vulkanische omgeving vol actie en avontuur. Het is echt een must-have voor iedereen die zijn Skylanders collectie compleet wil maken en nieuwe uitdagingen wil aangaan!

Historische Context


De Skylanders-serie, ontwikkeld door Toys for Bob en uitgegeven door Activision, maakte zijn debuut in 2011 met Skylanders: Spyro’s Adventure. Dit was een revolutionaire game die fysieke speelgoedfiguren combineerde met digitale gameplay. De Volcanic Vault werd oorspronkelijk uitgebracht als een exclusief item bij bepaalde versies van de game en is sindsdien een gewild verzamelobject geworden. Door de jaren heen is de populariteit van Skylanders gegroeid, met meerdere vervolgen en uitbreidingen die steeds nieuwe figuren en speelvelden introduceerden.

Recensies van Experts


"The Volcanic Vault is a great addition to the Skylanders experience. It adds a fun and challenging PvP arena that fans will love." - IGN
"For collectors, the Volcanic Vault is a prized possession. Its exclusivity and the unique gameplay it offers make it a valuable part of the Skylanders universe." - GameSpot

Iets voor jou?


De Skylanders Volcanic Vault is perfect voor verzamelaars en fans van de Skylanders-serie, vooral degenen die houden van PvP-gevechten. Het is ook ideaal voor kinderen en jongeren die graag nieuwe speelvelden ontdekken en hun Skylanders-avonturen willen uitbreiden. Als je houdt van actie, avontuur en het verzamelen van unieke items, dan is dit echt iets voor jou!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de Volcanic Vault zijn er ook andere speciale Skylanders-items en speelvelden beschikbaar, zoals de Dragon’s Peak en de Pirate Seas Adventure Packs. Deze uitbreidingssets voegen nieuwe levels, figuren en items toe aan je game, waardoor je nog meer plezier en uitdagingen kunt beleven!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de Skylanders-serie, dan vind je misschien ook de volgende games leuk:

  • Disney Infinity: Een vergelijkbare game waarin je fysieke figuren gebruikt om nieuwe werelden en verhalen te ontgrendelen.

  • LEGO Dimensions: Een avonturengame waarbij je LEGO-figuren en sets bouwt om in de digitale wereld te spelen.

  • Amiibo: Nintendo’s eigen reeks van interactieve figuren die compatibel zijn met verschillende Nintendo-games, waaronder Super Smash Bros. en The Legend of Zelda.Extra Informatie


Wist je dat de Volcanic Vault oorspronkelijk alleen beschikbaar was als een pre-order bonus bij bepaalde winkelketens? Dit maakt het een van de zeldzamere Skylanders-items, en dat is zóóóó leuk voor verzamelaars! Zorg ervoor dat je dit unieke stuk toevoegt aan je collectie voordat het voorgoed verdwijnt. Fantastisch!
Skylanders Item - Volcanic Vault

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Afbeelding voor Skylanders Item - Volcanic Vault

Links

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg