x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Giants Sidekick - Thumpling

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Skylanders Giants: Sidekick - Thumpling is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 11.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Skylanders Giants Sidekick - Thumpling

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Sidekick - Thumpling

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Skylanders Giants Sidekick - Thumpling

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Sidekick - Thumpling

Beoordelingen Skylanders Giants Sidekick - ThumplingProductbeschrijving


Hey daar, Skylanders-fans! Mr M hier, en ik ben ZO enthousiast om je alles te vertellen over de Skylanders Giants Sidekick - Thumpling! Deze kleine blauwe waterreus is een Fantastische toevoeging aan je Skylanders-collectie. Thumpling is klein van stuk, maar groot in daden! Als sidekick helpt hij je hoofdpersonages tijdens hun avonturen in Skylands. Hij is super schattig met zijn grote ogen en dappere houding. En wist je dat hij speciaal ontworpen is om te helpen in gevechten en puzzels op te lossen? Ja, dat is zóóóó leuk! Thumpling is een water-Element, wat betekent dat hij het beste presteert in waterige omgevingen. Hij is ontwikkeld door het getalenteerde team van Toys for Bob, die bekend staan om hun creatieve en innovatieve ontwerpen. Fantastisch, toch?

Historische Context


Skylanders Giants kwam uit in 2012 en was een vervolg op de originele Skylanders: Spyro’s Adventure. Deze game introduceerde de "Giants", grotere en krachtigere Skylanders, en natuurlijk hun trouwe Sidekicks zoals Thumpling. De Giants-serie was een groot succes en bracht een nieuwe dimensie van gameplay door de unieke eigenschappen van de Giants en hun Sidekicks. Thumpling was een van de populaire Sidekicks vanwege zijn schattige uiterlijk en nuttige vaardigheden.

Recensies van Experts


IGN zei over Skylanders Giants: "Skylanders Giants builds upon the formula of the original game with larger characters and more dynamic gameplay. The addition of Sidekicks like Thumpling adds a charming layer of strategy and fun." GameSpot voegde toe: "The introduction of Giants and their Sidekicks is a welcome change that keeps the game fresh and engaging for players of all ages."

Iets voor jou?


Skylanders Giants Sidekick - Thumpling is perfect voor jonge gamers die houden van avontuurlijke en fantasierijke games. Maar ook verzamelaars van Skylanders-figuren zullen deze kleine held willen toevoegen aan hun collectie. Het is een Fantastische manier om je Skylanders-ervaring uit te breiden en nieuwe lagen van plezier en strategie toe te voegen!

Vergelijkbare Games


Als je dol bent op Skylanders Giants, dan raad ik je de volgende Fantastische games aan:
1. Skylanders: Spyro’s Adventure - Het originele spel dat alles begon, met iconische personages en avonturen.
2. Skylanders Swap Force - Introduceert nieuwe gameplay-mechanieken met verwisselbare figuren.
3. Skylanders Trap Team - Voeg een nieuwe dimensie toe aan je gameplay door vijanden te vangen en als hen te spelen!

Dat was het voor nu, vrienden! Vergeet niet dat Thumpling altijd klaar staat om je avonturen in Skylands nog leuker te maken. Tot de volgende keer, en blijf Fantastisch!
Skylanders Giants Sidekick - Thumpling

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Afbeelding voor Skylanders Giants Sidekick - Thumpling

Links

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg