x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Items

Afbeeldingen

Boxshot Skylanders: Giants Items
Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Skylanders Giants Items

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Items

Beoordelingen Skylanders: Giants ItemsProductbeschrijving


Wowie! Welkom in de magische wereld van Skylanders Giants! Deze Fantastische game voor de Nintendo Wii draait helemaal om de reusachtige Skylanders die de wereld moeten redden van de kwaadaardige Kaos. In dit avontuurlijke spel kun je verschillende Skylanders verzamelen en tot leven brengen door ze op de Portal of Power te plaatsen. Elk personage heeft unieke vaardigheden en krachten die je kunt gebruiken om vijanden te verslaan en puzzels op te lossen. En het beste van alles? De Giants zijn extra groot en krachtig! Haha!

Historische Context


Skylanders Giants is de tweede game in de Skylanders-serie en werd uitgebracht in 2012. Het was een directe opvolger van Skylanders: Spyro’s Adventure en introduceerde het concept van reusachtige Skylanders, bekend als Giants. Deze game bracht een nieuwe dimensie aan het speelgoed-naar-leven genre, waardoor het nog populairder werd onder kinderen en verzamelaars. De game had een grote impact op de markt en leidde tot meerdere vervolgdelen en spin-offs. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


IGN zei over Skylanders Giants: "Skylanders Giants is a solid sequel that offers more of the same enjoyable gameplay and charming characters." GameSpot voegde daaraan toe: "The new Giant characters add a fun twist to the game, making it a worthwhile addition for fans of the series."

Iets voor jou?


Skylanders Giants is perfect voor jonge gamers die van actie en avontuur houden! Maar ook verzamelaars van Skylanders-figuren zullen veel plezier beleven aan het uitbreiden van hun collectie met deze Fantastische Giants. Spelers die genieten van het combineren van fysiek speelgoed met digitale gameplay zullen ook dol zijn op deze game. En natuurlijk, als je een fan bent van de originele Skylanders-game, dan is Skylanders Giants een must-have! Haha!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Giants, dan raad ik je ook aan om Skylanders: Spyro’s Adventure te proberen, de game waarmee het allemaal begon! Daarnaast zijn Skylanders Swap Force en Skylanders Trap Team ook geweldige vervolgen die nog meer diepte en variatie aan de serie toevoegen. En als je van het speelgoed-naar-leven concept houdt, dan is Disney Infinity wellicht ook iets voor jou. Fantastisch!

Mr M’s Tip


Wist je dat je de Skylanders-figuren van de eerste game kunt gebruiken in Skylanders Giants? Ja hoor, dat maakt het verzamelen en spelen nog leuker! Dus als je al een verzameling hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt al je oude vrienden meenemen op dit nieuwe avontuur. Dat maakt mij super blij!
Skylanders: Giants Items

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Afbeelding voor Skylanders Giants Items

Links

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg