x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Zap

Afbeeldingen

Hier zie je Zap, met zijn elektrische ladingen en snelle wateraanvallen!
Hier zie je Zap, met zijn elektrische ladingen en snelle wateraanvallen!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Zap

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Zap

Beoordelingen Skylanders Giants Character - ZapProductbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een Fantastisch avontuur met Zap, een van de speelse en krachtige personages in de game Skylanders Giants! Zap is een draak met elektrische krachten die door de zeeën van Skylands raast. Hij komt uit de mysterieuze Water-elementgroep en is bekend om zijn snelheid en bliksemachtige aanvallen. In de game kun je met Zap vijanden elektrocuteren en uitdagende missies voltooien. Dit personage is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een geweldige toevoeging aan je Skylanders-verzameling!

Historische Context


Skylanders Giants is een vervolg op de originele Skylanders: Spyro’s Adventure, en werd uitgebracht in 2012. De game introduceerde nieuwe reusachtige personages genaamd "Giants" en bracht ook oudere favorieten zoals Zap terug met nieuwe vaardigheden en upgrades. Skylanders Giants was een groot succes en heeft een enorme impact gehad op de speelgoed-naar-leven gamingmarkt, wat leidde tot meerdere vervolgen en spin-offs.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Skylanders Giants builds on the success of its predecessor with larger-than-life characters and more engaging gameplay. Zap remains a fan-favorite with his electric attacks and fast-paced movement." GameSpot voegde toe: "The addition of Giants and the return of beloved characters like Zap make this a must-play for fans of the series."

Iets voor jou?


Skylanders Giants en de bijbehorende personages zoals Zap zijn perfect voor jongere gamers die houden van avontuurlijke en fantasierijke games. Maar ook verzamelaars van speelgoedfiguren en fans van de Skylanders-franchise zullen deze game en zijn personages Fantastisch vinden. Zap’s speelse aard en elektrische krachten maken hem een favoriet onder zowel kinderen als volwassen verzamelaars.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaarduitgave van de Skylanders Giants-figuren, zijn er ook speciale edities zoals de LightCore-figuren die oplichten wanneer ze op de Portal of Power worden geplaatst. Deze edities voegen een extra laag van magie en opwinding toe aan je Skylanders-ervaring.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Giants, dan raad ik je ook aan om te kijken naar Skylanders: Swap Force en Skylanders: Trap Team. Beide games breiden het Skylanders-universum uit met nieuwe personages, verhaallijnen en innovatieve gameplay-mechanieken die je urenlang speelplezier zullen bieden!

FAQ: Hoe gebruik ik Zap in Skylanders Giants?


Om Zap te gebruiken, plaats je hem simpelweg op de Portal of Power die is aangesloten op je console. Zodra hij in de game verschijnt, kun je zijn elektrische krachten en snelle bewegingen gebruiken om vijanden te verslaan en obstakels te overwinnen. Vergeet niet om Zap te upgraden en nieuwe vaardigheden te ontgrendelen om het meeste uit dit Fantastische personage te halen!
Skylanders Giants Character - Zap

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg