x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Thumpback

Afbeeldingen

Hier zie je Thumpback, met zijn kolossale anker en oceaankrachten slaat hij zijn vijanden neer en heerst hij over de zeeën!
Hier zie je Thumpback, met zijn kolossale anker en oceaankrachten slaat hij zijn vijanden neer en heerst hij over de zeeën!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Thumpback

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Thumpback

Beoordelingen Skylanders Giants Character - ThumpbackProductbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Thumpback, één van de grootste en sterkste Skylanders uit de Skylanders Giants-serie! Thumpback is een reusachtige walvisachtige Skylander met een anker als wapen. Hij komt uit de Water Element en is altijd klaar voor een Fantastisch avontuur! In de game kun je Thumpback gebruiken om vijanden te verpletteren, met zijn anker te zwaaien en de kracht van de oceaan te gebruiken om je vijanden te verslaan. Zijn unieke kenmerken en vaardigheden maken hem een waardevolle toevoeging aan je Skylanders-collectie. Heb je ooit een walvis gezien die met een anker zwaait? Haha! Dat maakt mij super vrolijk!

Historische Context


Skylanders Giants werd uitgebracht in 2012 als het tweede deel in de Skylanders-franchise. Deze game introduceerde de "Giants", grotere en krachtigere versies van de Skylanders-karakters, waaronder Thumpback. De Giants brachten een nieuwe dimensie aan de gameplay en werden al snel populair bij zowel kinderen als verzamelaars. Het succes van Skylanders Giants leidde tot vele vervolgen en spin-offs, en Thumpback blijft een favoriet onder fans.

Recensies van Experts


"Thumpback is een must-have voor elke Skylanders-fan. Zijn unieke vaardigheden en imposante verschijning maken hem een van de meest memorabele Giants." - IGN
"De toevoeging van Giants zoals Thumpback brengt een nieuwe diepte aan de gameplay. Zijn aanvallen zijn krachtig en visueel indrukwekkend." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze Fantastische Skylander is perfect voor jonge avonturiers die van actie en avontuur houden, maar ook voor verzamelaars die hun Skylanders-collectie willen uitbreiden met unieke en krachtige karakters. Fans van de Skylanders Giants-serie zullen Thumpback zeker waarderen vanwege zijn kracht en unieke ontwerp. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet een walvis met een anker in zijn team hebben? Haha!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaarduitgave van Thumpback, zijn er ook speciale bundels en edities beschikbaar geweest, vaak samen met andere Skylanders-figuren of accessoires. Deze bundels zijn een geweldige manier om je collectie snel uit te breiden en meer waarde voor je geld te krijgen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Giants en de avonturen van Thumpback, dan zijn hier drie andere Fantastische games die je ook zeker leuk zult vinden:

  1. Skylanders Swap Force: De derde game in de Skylanders-serie introduceert nieuwe Swap Force-figuren die je kunt mixen en matchen voor nog meer speelplezier.

  2. Skylanders Trap Team: Vang en speel als vijanden met de nieuwe Trap Team-figuren en ervaar een geheel nieuwe manier van spelen.

  3. Disney Infinity: Hoewel het niet precies hetzelfde is, biedt Disney Infinity een vergelijkbare ervaring met verzamelbare figuren en avonturen in verschillende Disney-werelden.

Skylanders Giants Character - Thumpback

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg