x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Skylanders Giants Character - Swarm

Kopen:

Skylanders Giants: Character - Swarm
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
3.99
2.49aanbieding
Skylanders Giants: Character - Swarm Lelijk Eendje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Licht beschadigd
Boxshot Skylanders Giants Character - Swarm

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Swarm

Afbeeldingen

Hier zie je Swarm, met zijn scherpe insectenzwaarden en krachtige zwermaanvallen!
Hier zie je Swarm, met zijn scherpe insectenzwaarden en krachtige zwermaanvallen!
Swarm is een gigantisch insect die zijn naam zeker eer aan doet!
Swarm is een gigantisch insect die zijn naam zeker eer aan doet!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Swarm

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Swarm

Beoordelingen Skylanders Giants Character - SwarmProductbeschrijving


Hallo daar, Skylanders-fans! Mr M. hier, en ik ben SUPER enthousiast om jullie alles te vertellen over Swarm, een van de geweldige Skylanders Giants! Wowie! Swarm is een gigantische bij-achtige krijger met een indrukwekkende vleugelslag en een scherpe angel die vijanden doet bibberen van angst. Hij komt uit een oude bijenstam en heeft de macht om zich te transformeren in een zwerm van bijen, waardoor hij snel kan aanvallen en vijanden kan overweldigen. Fantastisch, toch? Zijn krachtige aanvallen en unieke vaardigheden maken hem een onmisbare toevoeging aan je Skylanders-verzameling!

Historische Context


Skylanders Giants werd uitgebracht in 2012 als het tweede deel in de Skylanders-serie. Het introduceerde grotere, krachtigere figuren genaamd "Giants" en breidde het universum van Skylands verder uit. Swarm is een van deze Giants en heeft sindsdien een speciale plek in de harten van veel fans veroverd. De Giants brachten niet alleen nieuwe gameplay-mechanieken, maar ook een dieper verhaal en grotere uitdagingen. Oepsie, wat een avontuur!

Recensies van Experts


"Swarm is een indrukwekkende toevoeging aan de Skylanders Giants line-up. Zijn unieke vaardigheden en krachtige aanvallen maken hem een favoriet onder spelers." - IGN
"De mogelijkheid om te transformeren en snel aan te vallen maakt Swarm een veelzijdige en spannende keuze voor elke Skylanders-fan." - Game Informer

Iets voor jou?


Deze game en karakter zijn perfect voor jonge avonturiers en verzamelaars van alle leeftijden! Skylanders Giants, en vooral Swarm, spreekt iedereen aan die houdt van actievolle avonturen en het verzamelen van unieke, gedetailleerde figuren. Fantastisch voor zowel kinderen als volwassen fans van het Skylanders-universum!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaardversie van Swarm, zijn er ook speciale lichtgevende varianten die extra magisch schijnen wanneer ze op de Portal of Power worden geplaatst. Deze limited editions zijn echt iets bijzonders en een must-have voor elke serieuze verzamelaar.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Giants en Swarm, dan zijn deze games ook zeker iets voor jou:
1. **Skylanders: Spyro’s Adventure** - Het allereerste avontuur in de Skylanders-serie, waar het allemaal begon. Fantastisch!
2. **Skylanders: Swap Force** - Introduceert nieuwe Skylanders die van boven- en onderkant kunnen wisselen voor nog meer speelplezier.
3. **Disney Infinity** - Een vergelijkbare game die ook gebruik maakt van fysieke figuren om in de game tot leven te komen. Hoewel niet zo Fantastisch als Skylanders, toch zeker de moeite waard!

Bleh, wat zijn die andere consoles toch saai in vergelijking met onze geweldige Nintendo-wereld! Tot de volgende keer, Skylanders-fans!
Skylanders Giants Character - Swarm

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg