x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Sprocket

Afbeeldingen

Hier zie je Sprocket, met haar technische vaardigheden en krachtige gereedschapswapens!
Hier zie je Sprocket, met haar technische vaardigheden en krachtige gereedschapswapens!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Sprocket

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Sprocket

Beoordelingen Skylanders Giants Character - SprocketProductbeschrijving


Hallo daar, Skylanders fans! Fantastisch dat je hier bent! Laat me je voorstellen aan Sprocket, een van de geweldige personages uit Skylanders Giants. Sprocket is een briljante en stoere engineer die altijd klaarstaat om het kwaad te bestrijden met haar technische snufjes en gadgets. Ze is een gouden tandwiel in je verzameling, met haar grote ogen en stralende glimlach die je direct opvrolijken. Haar gameplay-mechanieken draaien om het plaatsen van turrets en het gebruik van haar grote moersleutel om vijanden te verslaan. Het is super leuk om haar in actie te zien!

Historische Context


Skylanders Giants kwam uit in 2012 en was het tweede deel in de Skylanders-franchise. Het introduceerde grotere, krachtigere personages genaamd Giants naast de reguliere Skylanders zoals Sprocket. De serie werd al snel populair vanwege zijn innovatieve gebruik van fysieke speelgoedfiguren die tot leven komen in de gamewereld.

Recensies van Experts


IGN zei over Skylanders Giants: "Skylanders Giants builds upon the success of the original game with new characters and abilities, making it a must-have for fans." GameSpot voegde toe: "The new Giants add an exciting dynamic to the gameplay, and Sprocket is a standout character with her engineering skills."

Iets voor jou?


Skylanders Giants is Fantastisch voor kinderen en jonge tieners die houden van avonturen en verzamelen! Maar ook volwassen verzamelaars van Skylanders-figuren zullen Sprocket graag aan hun collectie toevoegen. Haar technische vaardigheden en vrolijke uitstraling maken haar een favoriet voor iedereen die van actie en strategie houdt.

Compatibiliteit


Sprocket is een veelzijdige heldin die je kunt gebruiken in verschillende Skylanders-games. Ze werkt natuurlijk in Skylanders Giants, maar ze is ook compatibel met SWAP Force, Trap Team, SuperChargers, en Imaginators. Helaas kan ze niet gebruikt worden in het allereerste deel, Spyro’s Adventure, omdat ze daar nog niet bestond. Maar geen zorgen, in alle andere genoemde games zal ze je Fantastisch helpen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Giants, dan vind je Skylanders SWAP Force en Skylanders Trap Team vast ook super leuk! Beide games breiden de Skylanders-wereld uit met nieuwe personages en spannende avonturen. En vergeet niet, de fysieke figuren zoals Sprocket zijn een groot deel van de fun!

Wowie, wat een avontuur wacht er op je met Sprocket in je team! Ga ervoor en beleef Fantastische tijden in de wereld van Skylanders!
Skylanders Giants Character - Sprocket

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg