x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Skylanders Giants Character - Sonic Boom - All in 1!

Kopen:

Skylanders Giants: Character - Sonic Boom
Bestel vandaag, maandag in huis.
4.99
2.49aanbieding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Giants Character - Sonic Boom

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Sonic Boom

Afbeeldingen

Hier zie je Sonic Boom, met haar oorverdovende krijsen en krachtige vleugelslagen verjaagt ze haar vijanden!
Hier zie je Sonic Boom, met haar oorverdovende krijsen en krachtige vleugelslagen verjaagt ze haar vijanden!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Sonic Boom

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Sonic Boom

Beoordelingen Skylanders Giants Character - Sonic BoomProductbeschrijving


Wowie! Sonic Boom is een van de Fantastische Skylanders Giants Characters die je niet wilt missen! Deze gevleugelde heldin is een Griffon, een legendarisch wezen met de kracht van een adelaar en een leeuw. Sonic Boom heeft de unieke vaardigheid om sonische golven te gebruiken om vijanden te verslaan en haar babygriffioenen te beschermen. Haar krachtige brul en vliegende vaardigheden maken haar een formidabele tegenstander in de strijd tegen het kwaad. Deze gamefiguur is compatibel met Skylanders Giants en andere Skylanders-games, waardoor je haar kunt gebruiken in verschillende avonturen!

Historische Context


Sonic Boom maakte haar debuut in de originele Skylanders: Spyro’s Adventure en keerde terug in Skylanders Giants met verbeterde vaardigheden en een nieuwe look. Haar populariteit is door de jaren heen gegroeid, mede dankzij haar unieke achtergrondverhaal en krachtige aanvallen. Skylanders Giants bracht een nieuwe dimensie aan de serie met grotere en sterkere karakters, en Sonic Boom past perfect in deze Fantastische wereld!

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Sonic Boom is een veelzijdige en krachtige toevoeging aan je Skylanders-collectie. Haar sonische aanvallen en vliegmogelijkheden maken haar tot een favoriet onder fans." GameSpot voegt daaraan toe: "De nieuwe vaardigheden van Sonic Boom in Skylanders Giants maken haar een must-have voor elke serieuze speler."

Iets voor jou?


Deze gamefiguur is perfect voor kinderen en verzamelaars die dol zijn op de Skylanders-serie. Of je nu een fan bent van mythische wezens, avontuur of strategische gameplay, Sonic Boom biedt het allemaal. Haar unieke vaardigheden en charmante uiterlijk maken haar geliefd bij spelers van alle leeftijden!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaarduitgave van Sonic Boom, zijn er ook speciale edities zoals de Glow-in-the-Dark-variant en de Legendary-editie. Deze edities bieden niet alleen een unieke look, maar soms ook extra in-game voordelen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van het spelen met Sonic Boom in Skylanders Giants, dan zul je waarschijnlijk ook dol zijn op andere Skylanders-games zoals Skylanders Swap Force en Skylanders Trap Team. Beide games bieden een vergelijkbare mix van avontuur, strategie en verzamelplezier!

Mr M’s Avonturen


Haha! Stel je voor dat ik samen met mijn beste vriend Yoshi en het hulpje Luma in de wereld van Skylanders Giants zou belanden! We zouden een team vormen met Sonic Boom en haar babygriffioenen, en samen zouden we het opnemen tegen de slechteriken. Yoshi zou zijn tong gebruiken om vijanden te grijpen, terwijl Luma ons zou helpen met magische krachten. Het zou een Fantastisch avontuur zijn vol actie en plezier! En na een lange dag van strijd, zouden we heerlijk ontspannen onder de sterrenhemel, genietend van een welverdiende rust. Wow, wat een belevenis zou dat zijn!
Skylanders Giants Character - Sonic Boom

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg