x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Giants Character - Ninjini

Kopen:

Skylanders Giants: Character - Ninjini
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
14.49
10.99aanbieding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Giants Character - Ninjini

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Ninjini

Afbeeldingen

Hier zie je Ninjini, met haar magische katanazwaarden en betoverende djinn-krachten!
Hier zie je Ninjini, met haar magische katanazwaarden en betoverende djinn-krachten!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Ninjini

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Ninjini

Beoordelingen Skylanders Giants Character - NinjiniProductbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Ninjini, een van de machtigste Skylanders uit de game Skylanders Giants. Deze magische genie is niet alleen snel en behendig, maar ook ongelooflijk krachtig. Ninjini komt uit de magische wereld van Skylands en is een van de reuzen (Giants) die geroepen werd om de vrede te herstellen. Met haar indrukwekkende vaardigheden en betoverende aanvallen is ze een geweldige aanvulling voor je Skylanders-collectie. Je kunt haar gebruiken om vijanden te verslaan, puzzels op te lossen en nieuwe gebieden te verkennen. Fantastisch!

Historische Context


Skylanders Giants werd uitgebracht in 2012 en was het tweede deel in de populaire Skylanders-serie. Het introduceren van de Giants, grotere en krachtigere Skylanders, bracht een geheel nieuwe dimensie aan de gameplay. Ninjini was een van deze nieuwe Giants en werd al snel een favoriet onder de fans vanwege haar unieke combinatie van magie en kracht.

Recensies van Experts


De game kreeg overwegend positieve recensies. IGN schreef: "Skylanders Giants builds upon the foundation of the original game, offering a larger, richer experience. The new Giants characters, like Ninjini, add a fresh twist to the gameplay." Game Informer voegde toe: "Ninjini is one of the standout characters in Giants, combining speed, magic, and brute strength in a way that makes her incredibly fun to play."

Iets voor jou?


Deze game en het bijbehorende karakter Ninjini zijn perfect voor kinderen en jongeren die houden van actie-avontuur games en verzamelobjecten. Maar ook oudere spelers en verzamelaars van de Skylanders-serie zullen veel plezier beleven aan het toevoegen van Ninjini aan hun collectie. Haar veelzijdige vaardigheden maken haar een geweldige keuze voor spelers van alle leeftijden. Fantastisch!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Giants, dan zul je waarschijnlijk ook plezier beleven aan andere games in de Skylanders-serie zoals Skylanders: Spyro’s Adventure, Skylanders SWAP Force, en Skylanders Trap Team. Elk van deze games biedt nieuwe avonturen en unieke Skylanders om te verzamelen.

Compatibiliteit


Skylanders-figuurtjes zoals Ninjini zijn platformonafhankelijk en kunnen worden gebruikt op Nintendo (Wii, 3DS en Wii U), X-Box en Playstation systemen. Ninjini is afkomstig uit Skylanders Giants en kan gebruikt worden in alle daaropvolgende Skylanders-games zoals SWAP Force, Trap Team, SuperChargers, en Imaginators. Omdat Ninjini een Giant is, kan ze niet worden gebruikt in Skylanders: Spyro’s Adventure, de eerste game in de serie. Maar in alle andere games zal ze je helpen om vijanden te verslaan en nieuwe avonturen te beleven. Fantastisch!
Skylanders Giants Character - Ninjini

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg