x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Skylanders Giants Character - Lightning Rod - All in 1!

Kopen:

Skylanders Giants: Character - Lightning Rod
Bestel vandaag, maandag in huis.
5.49
2.49aanbieding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Giants Character - Lightning Rod

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Lightning Rod

Afbeeldingen

Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Lightning Rod

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Lightning Rod

Beoordelingen Skylanders Giants Character - Lightning RodProductbeschrijving


Fantastisch dat je interesse hebt in de Skylanders Giants Character - Lightning Rod! Deze bliksemflitsende held is een lucht-element Skylander die zijn vijanden met donder en bliksem te lijf gaat. Lightning Rod is een stoere, gespierde figuur met de kracht van een god en het hart van een held. In de game kan hij krachtige aanvallen uitvoeren zoals de "Lightning Bolt" en "Storm Cloud", waardoor hij een formidabele tegenstander is voor elke vijand die hij tegenkomt. De Skylanders Giants serie, ontwikkeld door Toys for Bob en uitgegeven door Activision, brengt een geheel nieuwe dimensie aan het spel met grotere en krachtigere Skylanders, en Lightning Rod is daar een fantastisch voorbeeld van!

Historische Context


Skylanders Giants is het tweede deel in de Skylanders-serie en werd uitgebracht in 2012 als vervolg op het succesvolle Skylanders: Spyro’s Adventure. Deze game introduceerde grotere figuren, de Giants, die nieuwe gameplay-mechanieken en uitdagingen met zich meebrachten. Lightning Rod, oorspronkelijk geïntroduceerd in Spyro’s Adventure, kreeg een nieuwe, verbeterde versie in Giants, waardoor fans van de serie opnieuw van zijn krachten konden genieten in een vernieuwde context.

Recensies van Experts


IGN schreef over Skylanders Giants: "The addition of the Giants and the new figures add a new layer of strategy and excitement to the game. It’s a great sequel that keeps the core mechanics intact while adding new elements to keep things fresh." GameInformer voegde toe: "Skylanders Giants is a delightful continuation of the original, with enough new content to keep both young and old players engaged."

Iets voor jou?


Skylanders Giants en de bijbehorende figuren zoals Lightning Rod zijn Fantastisch voor jonge gamers die houden van actie en avontuur! Maar ook verzamelaars van Skylanders-figuren zullen deze krachtige luchtheld willen toevoegen aan hun collectie. De kleurrijke en gedetailleerde figuren maken het niet alleen leuk om te spelen, maar ook om te verzamelen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Giants, dan zijn Skylanders: Spyro’s Adventure en Skylanders: SWAP Force ook zeker de moeite waard! Beide games bieden unieke gameplay-mechanieken en een breed scala aan Skylanders om te verzamelen en mee te spelen.

Compatibiliteit


Skylanders-figuren zoals Lightning Rod zijn platformonafhankelijk en kunnen worden gebruikt op Nintendo (Wii, 3DS en Wii U), X-Box en Playstation systemen. Lightning Rod uit de Giants-serie kan ook worden gebruikt in Skylanders: Spyro’s Adventure en Skylanders: SWAP Force. Hij werkt echter niet in latere games zoals Trap Team, SuperChargers en Imaginators omdat deze figuur specifiek is voor de eerder genoemde titels. Dat maakt het verzamelen en spelen met deze figuren extra spannend en uitdagend!
Skylanders Giants Character - Lightning Rod

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg