x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Skylanders Giants Character - Lightcore Prism Break

Kopen:

Skylanders Giants: Character - Lightcore Prism Break Nieuw
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 10.49
6 Maanden garantie
Nieuw en gesealed
Lightcore: magisch licht!
Skylanders Giants: Character - Lightcore Prism Break
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
4.99
6 Maanden garantie
Lightcore: magisch licht!
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Giants Character - Lightcore Prism Break

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Lightcore Prism Break

Afbeeldingen

Hier zie je Lightcore Prism Break, met zijn schitterende kristallen en verwoestende lichtstralen!
Hier zie je Lightcore Prism Break, met zijn schitterende kristallen en verwoestende lichtstralen!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Lightcore Prism Break

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Lightcore Prism Break

Beoordelingen Skylanders Giants Character - Lightcore Prism BreakProductbeschrijving


Hallo, allemaal! Mr M. hier, en ik ben zóóóó enthousiast om je alles te vertellen over de Fantastische Skylanders Giants Character - Lightcore Prism Break! Deze krachtige golem is terug met een nieuwe look en verbeterde vaardigheden. Lightcore Prism Break straalt letterlijk licht uit wanneer hij op de Portal of Power staat, wat niet alleen er super cool uitziet, maar ook een speciale aanval activeert! Hij is een Earth-element Skylander en zijn kristallen armen kunnen krachtige lichtstralen afvuren om vijanden te verslaan. Zijn unieke Lightcore-functie maakt hem een must-have voor elke Skylanders-fan!

Historische Context


Skylanders Giants, de tweede game in de Skylanders-serie, introduceerde de grotere, krachtigere Giant-karakters en de nieuwe Lightcore-technologie. Toen de game in 2012 werd gelanceerd, was het een enorme hit en breidde het de Skylanders-wereld aanzienlijk uit. Lightcore Prism Break was een van de eerste figuren die deze lichtgevende technologie introduceerde, wat hem extra bijzonder maakt!

Recensies van Experts


"Skylanders Giants builds on the success of Spyro’s Adventure with new characters and gameplay mechanics, with Lightcore Prism Break being a standout addition due to its impressive light-up feature." - IGN

Iets voor jou?


Skylanders Giants en de bijbehorende figuren zoals Lightcore Prism Break zijn perfect voor jonge gamers die van avontuurlijke spellen houden. Het verzamelen van de verschillende Skylanders-karakters is net zo leuk als het spelen van de game zelf! Ook verzamelaars van speelgoed en fans van de Skylanders-franchise zullen deze lichtgevende golem willen toevoegen aan hun collectie.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaarduitgave van Lightcore Prism Break, zijn er ook andere Skylanders-figuren met de Lightcore-functie beschikbaar, zoals Lightcore Eruptor en Lightcore Chill. Deze figuren bieden vergelijkbare lichtgevende effecten en speciale aanvallen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Giants, dan zul je ook dol zijn op andere games in de Skylanders-serie zoals Skylanders: Spyro’s Adventure, Skylanders: SWAP Force, en Skylanders: Trap Team. Elk van deze games introduceert nieuwe karakters en gameplay-mechanieken die de avonturen nog spannender maken!

Compatibiliteit


Skylanders-figuren, inclusief Lightcore Prism Break, zijn platformonafhankelijk en kunnen worden gebruikt op Nintendo (Wii, 3DS en Wii U), X-Box en Playstation systemen. Lightcore Prism Break kan worden gebruikt in de volgende Skylanders-games:
- Skylanders Giants
- Skylanders SWAP Force
- Skylanders Trap Team
- Skylanders SuperChargers
- Skylanders Imaginators

Let op dat Lightcore Prism Break niet werkt in Skylanders: Spyro’s Adventure, omdat hij pas werd geïntroduceerd in Skylanders Giants. Maar geen zorgen, hij is nog steeds Fantastisch in de andere games!
Skylanders Giants Character - Lightcore Prism Break

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg