x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Giants Character - Lightcore Chill

Kopen:

Skylanders Giants: Character - Legendary Lightcore Chill
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 31.99
6 Maanden garantie
Legendary: nog krachtiger!
Lightcore: magisch licht!
Skylanders Giants: Character - Lightcore Chill
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
30.99
6 Maanden garantie
Lightcore: magisch licht!
Boxshot Skylanders Giants Character - Lightcore Chill

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Lightcore Chill

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Lightcore Chill

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Lightcore Chill

Beoordelingen Skylanders Giants Character - Lightcore ChillProductbeschrijving


Wowie! Maak kennis met de Skylanders Giants Character - Lightcore Chill! Deze Fantastische gamefiguur brengt een unieke ervaring naar de wereld van Skylands. Chill is een dappere ijsprinses die deel uitmaakt van de elite Skylanders Guardians. Met haar Lightcore-kracht straalt ze letterlijk in de game, wat zorgt voor een spectaculaire visuele ervaring! Ze is uitgerust met een magische speer en een ijsschild, waarmee ze vijanden bevriest en vernietigt. De Lightcore-functie zorgt ervoor dat ze oplicht wanneer ze op de Portal of Power wordt geplaatst, wat een extra dimensie aan de gameplay toevoegt. Het is echt een genot om met Chill te spelen!

Historische Context


Skylanders Giants werd uitgebracht in 2012 als het tweede spel in de populaire Skylanders-franchise. Deze game introduceerde de "Giants" en de "Lightcore" personages, wat een nieuwe laag van strategie en plezier toevoegde aan de gameplay. Chill maakte haar debuut in deze game en werd al snel een favoriet onder de fans vanwege haar stoere uitstraling en krachtige vaardigheden. De Lightcore-figuren, zoals Chill, waren bijzonder geliefd vanwege hun unieke oplichtende functies.

Recensies van Experts


IGN zei over Skylanders Giants: "The new Lightcore characters are a bright addition to the already engaging Skylanders universe." GameSpot voegde hieraan toe: "Chill brings a refreshing and cool dynamic to the game, making her one of the standout characters in the Giants series."

Iets voor jou?


Skylanders Giants Character - Lightcore Chill is perfect voor jonge gamers die houden van actievolle avonturen en coole personages. Maar ook verzamelaars van Skylanders-figuren zullen deze unieke Lightcore-versie van Chill zeker waarderen. De oplichtende functie maakt haar tot een bijzondere toevoeging aan elke collectie. En wie houdt er nu niet van een dappere ijsprinses met een magische speer?

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de Lightcore Chill zijn er ook andere versies van Chill beschikbaar, zoals de standaard Chill en de Chill uit de Skylanders Swap Force-serie. Elke versie heeft zijn eigen unieke kenmerken en krachten, dus het is de moeite waard om ze allemaal te verzamelen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Giants en de avonturen met Chill, dan zijn hier drie andere Fantastische games die je zeker moet proberen:
1. **Skylanders Swap Force** - Nog meer spannende avonturen met nieuwe personages en mogelijkheden om je figuren te mixen en matchen.
2. **Skylanders Trap Team** - Vang en speel als vijanden met deze unieke toevoeging aan de Skylanders-serie.
3. **Skylanders SuperChargers** - Race en vecht met voertuigen in deze snelle en actievolle game.

Bleh, wie heeft er nog een X-Box of Playstation nodig als je zulke Fantastische Nintendo-games hebt? Haha!
Skylanders Giants Character - Lightcore Chill

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Lightcore Chill

Links

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg