x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Skylanders Giants Character - Jet-Vac - All in 1!

Kopen:

Skylanders Giants: Character - Legendary Jet-Vac
Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 10.99
6 Maanden garantie
Legendary: nog krachtiger!
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Giants Character - Jet-Vac

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Jet-Vac

Afbeeldingen

Hier zie je Jet-Vac, met zijn krachtige zuigkanon en wervelende vleugels, heerst hij over de luchten!
Hier zie je Jet-Vac, met zijn krachtige zuigkanon en wervelende vleugels, heerst hij over de luchten!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Jet-Vac

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Jet-Vac

Beoordelingen Skylanders Giants Character - Jet-VacProductbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Jet-Vac, de dappere luchtheld uit Skylanders Giants! Jet-Vac is een karakter dat je kunt gebruiken in de game Skylanders Giants voor de Nintendo Wii. Hij is een Sky Baron die zijn vleugels heeft opgeofferd om anderen te redden en nu vecht met zijn krachtige Vac-Blaster en Jetpack! Zijn vaardigheden omvatten het opzuigen van vijanden en voorwerpen, en het afvuren van luchtprojectielen. Fantastisch, toch? Jet-Vac is een geweldige aanwinst voor je Skylanders-team en brengt een unieke mix van moed en kracht in de strijd tegen het kwaad.

Historische Context


Jet-Vac maakte zijn debuut in Skylanders Giants, het tweede spel in de Skylanders-serie, uitgebracht in 2012. Deze serie bracht een revolutie teweeg in de wereld van speelgoed en games door de introductie van ?Toys-to-Life? technologie, waarbij fysieke figuren in de game tot leven komen. Sinds zijn introductie heeft Jet-Vac een speciale plek veroverd in het hart van Skylanders-fans en blijft hij een populaire keuze voor spelers.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Jet-Vac is een veelzijdige en krachtige toevoeging aan het Skylanders-universum. Zijn unieke vaardigheden en charmante persoonlijkheid maken hem tot een favoriet onder spelers."
GamesRadar merkte op: "Jet-Vac brengt een frisse lucht (letterlijk!) in de gameplay van Skylanders Giants. Zijn luchtaanvallen en mobiliteit maken hem een strategische keuze voor elk gevecht."

Iets voor jou?


Haha! Deze game is een schot in de roos voor jonge avonturiers en verzamelaars! Kinderen zullen genieten van het spannende verhaal en de kleurrijke personages, terwijl verzamelaars het leuk zullen vinden om hun Skylanders-collectie uit te breiden met deze unieke held. Of je nu een doorgewinterde Skylander bent of een nieuwkomer in de wereld van Skylands, Jet-Vac zal zeker een glimlach op je gezicht toveren!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Giants en Jet-Vac, dan zijn hier drie andere Fantastische games die je misschien ook leuk vindt:

  1. Skylanders Spyro’s Adventure - Ontdek waar het allemaal begon met de eerste game in de serie.

  2. Skylanders Swap Force - Verken nieuwe mogelijkheden met verwisselbare Skylanders-figuren.

  3. Skylanders Trap Team - Vang en speel als slechteriken met de innovatieve Traptanium-portaal.

Skylanders Giants Character - Jet-Vac

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg