x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Giants Character - Ignitor

Kopen:

Skylanders Giants: Character - Legendary Ignitor
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 14.49
6 Maanden garantie
Legendary: nog krachtiger!
Skylanders Giants: Character - Ignitor
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.99
Boxshot Skylanders Giants Character - Ignitor

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Ignitor

Afbeeldingen

Hier zie je Ignitor, met zijn vlammende zwaard en vurige wraak, hakt hij door zijn vijanden heen!
Hier zie je Ignitor, met zijn vlammende zwaard en vurige wraak, hakt hij door zijn vijanden heen!
Ignitor is een krachtige Skylander die zijn tegenstanders tot as verandert!
Ignitor is een krachtige Skylander die zijn tegenstanders tot as verandert!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Ignitor

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Ignitor

Beoordelingen Skylanders Giants Character - IgnitorProductbeschrijving


Wowie! Hier is Ignitor, de vurige ridder uit Skylanders Giants! Ignitor is een van de coole Skylanders die je kunt verzamelen en gebruiken in het spel. Hij is een ridder met een magisch harnas dat in vlammen opgaat, en hij gebruikt zijn vurige zwaard om vijanden te verslaan. Het is echt Fantastisch om te zien hoe hij de strijd aangaat met zijn vurige aanvallen!
In Skylanders Giants neem je de controle over verschillende Skylanders-figuren om het koninkrijk te beschermen tegen de kwaadaardige Kaos. Ignitor is een sterke en moedige krijger die perfect is voor spelers die van actie en avontuur houden. Zijn unieke vaardigheden en krachtige aanvallen maken hem een waardevolle toevoeging aan je Skylanders-collectie.

Historische Context


Skylanders Giants kwam uit in 2012 en was de tweede game in de Skylanders-serie. Het introduceerde grotere, krachtigere figuren genaamd "Giants", waaronder Ignitor. Sinds de release heeft de game een grote schare fans verzameld en is het een geliefde titel onder zowel kinderen als verzamelaars. Ignitor is een van de originele Skylanders die zijn debuut maakte in Skylanders: Spyro’s Adventure en zijn populariteit heeft behouden in de daaropvolgende games.

Recensies van Experts


De experts bij IGN zeiden: "Skylanders Giants builds on the foundation of the original game and adds more depth and excitement with its new characters and mechanics." GameSpot voegde hieraan toe: "The new Giant characters, including Ignitor, bring a fresh and exciting element to the gameplay, making it even more engaging and fun for players of all ages."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor kinderen die van avontuurlijke en actievolle games houden. Maar ook verzamelaars van Skylanders-figuren zullen Ignitor geweldig vinden vanwege zijn unieke ontwerp en krachtige vaardigheden. Of je nu een doorgewinterde Skylanders-fan bent of net begint met de serie, Ignitor zal je zeker niet teleurstellen!

Vergelijkbare Games


Als je van Skylanders Giants houdt, dan zul je ook genieten van de andere games in de Skylanders-serie, zoals Skylanders: Spyro’s Adventure, Skylanders SWAP Force, en Skylanders Trap Team. Elk van deze games biedt een unieke en spannende ervaring met verschillende Skylanders-figuren om te verzamelen en te spelen!

Compatibiliteit


Ignitor uit Skylanders Giants is compatibel met de volgende Skylanders-games:

  • Skylanders: Spyro’s Adventure

  • Skylanders Giants

  • Skylanders SWAP Force

  • Skylanders Trap Team

  • Skylanders SuperChargers

  • Skylanders Imaginators


Skylanders-figuren zijn platformonafhankelijk en kunnen worden gebruikt op Nintendo (Wii, 3DS en Wii U), X-Box en Playstation systemen. Het is Fantastisch dat je je favoriete Skylanders-figuren op meerdere consoles kunt gebruiken! Ignitor is een geweldige keuze voor elke Skylanders-fan en zal zeker je team versterken in elk avontuur!
Skylanders Giants Character - Ignitor

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg