x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Skylanders Giants Character - Gill Grunt

Kopen:

Skylanders Giants: Character - Gill Grunt
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
4.49
Skylanders Giants: Character - Gill Grunt Lelijk Eendje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
3.49
€ 2.49korting
6 Maanden garantie
Licht beschadigd
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Giants Character - Gill Grunt

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Gill Grunt

Afbeeldingen

Hier zie je Grill Grunt, hij staat bekend om zijn gevaarlijke wateraanvallen!
Hier zie je Grill Grunt, hij staat bekend om zijn gevaarlijke wateraanvallen!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Gill Grunt

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Gill Grunt

Beoordelingen Skylanders Giants Character - Gill GruntProductbeschrijving


Wowie! Hier hebben we Gill Grunt, een van de heldhaftige Skylanders Giants Characters! Gill Grunt is een water-element Skylander met een grote liefde voor avontuur en een nog grotere harpoen! In de game "Skylanders Giants" speel je met Gill Grunt door verschillende levels vol actie en puzzels. Zijn unieke vaardigheden, zoals de krachtige waterstraal en harpoenschoten, maken hem een onmisbare toevoeging aan je Skylanders-team. Ontwikkeld door Toys For Bob en uitgegeven door Activision, deze game brengt de magische wereld van Skylands tot leven, en dat geeft mij veel plezier!

Historische Context


Skylanders Giants kwam uit in 2012 als het vervolg op de populaire "Skylanders: Spyro’s Adventure". De introductie van de reusachtige Giants-personages, zoals Gill Grunt, bracht een nieuwe dimensie aan het spel. Het concept van fysieke speelgoedfiguren die je in de game kunt gebruiken via de Portal of Power was toen revolutionair en heeft een grote impact gehad op de game-industrie. Gill Grunt is een favoriet gebleven door de jaren heen, mede dankzij zijn charmante persoonlijkheid en veelzijdige vaardigheden.

Recensies van Experts


IGN zei over Skylanders Giants: "The addition of the Giants brings a refreshing change to the game, and characters like Gill Grunt are both fun and engaging to play with." GameSpot voegde toe: "Gill Grunt’s abilities make him one of the most versatile and enjoyable Skylanders in the series."

Iets voor jou?


Deze game en zijn figuren zijn Fantastisch voor kinderen die van actie-avontuur spellen houden, maar ook voor verzamelaars van Skylanders-figuren. Gill Grunt is vooral populair bij spelers die houden van strategische gameplay, omdat zijn water- en harpoenaanvallen goed gecombineerd kunnen worden voor verschillende vijanden en situaties. Dus of je nu jong of oud bent, Gill Grunt zal zeker een glimlach op je gezicht toveren!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard Gill Grunt-figuur zijn er ook speciale edities zoals de LightCore Gill Grunt, die oplicht wanneer hij op de Portal of Power wordt geplaatst. Daarnaast zijn er bundels beschikbaar geweest waarin Gill Grunt samen met andere Skylanders-figuren werd geleverd.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Giants, probeer dan ook "Skylanders: Spyro’s Adventure" en "Skylanders Swap Force". Beide games bieden vergelijkbare gameplay-mechanieken en een scala aan unieke personages om te verzamelen en mee te spelen. En vergeet niet "Disney Infinity" en "LEGO Dimensions" als je van het speelgoed-naar-leven concept houdt!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons kunt rekenen op mooie, complete producten, een ruim aanbod, goede service en 6 maanden garantie. Onze prijzen zijn laag en dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Al onze games en figuren zijn bedoeld voor de Nederlandse/Europese markt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen. Bestel je Skylanders-figuren bij ons en ervaar zelf hoe Fantastisch het is om tweedehands te shoppen!
Skylanders Giants Character - Gill Grunt

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg