x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Giants Character - Flameslinger

Kopen:

Skylanders Giants: Character - Golden Flameslinger
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
37.99
€ 32.49aanbieding
Skylanders Giants: Character - Flameslinger
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.49
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Giants Character - Flameslinger

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Flameslinger

Afbeeldingen

Hier zie je Flameslinger, met zijn vurige pijlen en ongeëvenaarde snelheid, schiet hij vlammende pijlen!
Hier zie je Flameslinger, met zijn vurige pijlen en ongeëvenaarde snelheid, schiet hij vlammende pijlen!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Flameslinger

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Flameslinger

Beoordelingen Skylanders Giants Character - FlameslingerProductbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Flameslinger, een van de coole Skylanders Giants Characters! Flameslinger is een elf met een vurige boog en pijlen, en hij is supersnel en Fantastisch behendig. In de game Skylanders Giants, speel je met Flameslinger om vijanden te verslaan en puzzels op te lossen. Zijn unieke vaardigheden, zoals het schieten van vlammende pijlen en het achterlaten van een brandend spoor, maken hem een geweldige keuze voor elke Skylanders-fan. Als je van actie en avontuur houdt, dan is Flameslinger jouw elf!

Historische Context


Skylanders Giants kwam uit in 2012 en was een vervolg op het populaire Skylanders: Spyro’s Adventure. De game introduceerde grotere figuren, de Giants, en bracht nieuwe personages zoals Flameslinger. De serie was baanbrekend door het gebruik van fysieke speelgoedfiguren die in de game tot leven kwamen via een "Portal of Power". Dit concept was een enorme hit en heeft de manier waarop we over speelgoed en games denken veranderd. Flameslinger is sindsdien een favoriet gebleven bij fans vanwege zijn snelheid en vurige aanvallen.

Recensies van Experts


IGN zei over Flameslinger: "With his fast speed and fiery attacks, Flameslinger is a versatile character that brings a lot of excitement to the game." GamesRadar voegde toe: "Flameslinger is a must-have for any Skylanders Giants player looking for a character with swift movements and powerful fire abilities."

Iets voor jou?


Deze game en het bijbehorende personage Flameslinger zijn perfect voor kinderen en jongvolwassenen die van actievolle avonturen houden. Ook verzamelaars van Skylanders-figuren zullen Flameslinger willen toevoegen aan hun collectie. Zijn unieke vuuraanvallen en snelheid maken hem een favoriet voor iedereen die van dynamische gameplay houdt.

Vergelijkbare Games


Als je Flameslinger leuk vindt, dan zul je waarschijnlijk ook genieten van andere Skylanders-figuren zoals Stealth Elf en Trigger Happy. Daarnaast zijn games zoals "Disney Infinity" en "LEGO Dimensions" ook Fantastisch voor fans van speelgoed-naar-leven games.

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons kunt rekenen op mooie complete producten, een ruime aanbod, goede service, en 6 maanden garantie. Onze prijzen zijn laag en door tweedehands te kopen, help je ook nog eens het milieu. Onze games en figuren zijn bedoeld voor de Nederlandse/Europese markt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over compatibiliteit. Bestel je Flameslinger bij ons en ervaar zelf waarom tweedehands kopen zo Fantastisch is!
Skylanders Giants Character - Flameslinger

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg