x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Double Trouble 15

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Double Trouble 15

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Double Trouble 15

Beoordelingen Skylanders Giants Character - Double Trouble 15Productbeschrijving


Wowie! Fantastisch dat je geïnteresseerd bent in de Skylanders Giants Character - Double Trouble 15! Deze magische Skylander is een van de heldhaftige rekruten die je kunt verzamelen en gebruiken in het spannende Skylanders Giants avontuur. Double Trouble, een magische tovenaar, komt met een unieke reeks spreuken en vaardigheden die je helpen om kwaadaardige vijanden te verslaan en het Skylands-universum te redden. Hij heeft de kracht om magische klonen van zichzelf te maken die vijanden aanvallen, wat hem een unieke en strategische toevoeging maakt aan je team. Tof hè!

Historische Context


Skylanders Giants werd uitgebracht in 2012 als een vervolg op het originele Skylanders: Spyro’s Adventure. Het introduceerde grotere, krachtigere figuren genaamd "Giants" en bracht nieuwe gameplay-mechanieken en verhaallijnen. Double Trouble was een van de geliefde personages uit de eerste game en keerde terug met nieuwe krachten en vaardigheden in Skylanders Giants. De Skylanders-serie heeft door de jaren heen een enorme impact gehad op de game-industrie, vooral door het combineren van fysieke speelgoedfiguren met digitale gameplay. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Skylanders Giants builds on the foundation of the first game, offering more characters, more abilities, and a larger world to explore. Double Trouble is a standout character with his unique abilities and charming design."
GameSpot schrijft: "Double Trouble’s ability to create clones adds a strategic layer to the gameplay, making him a valuable addition to any player’s collection. His magical attacks are both powerful and visually impressive."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jongere spelers die houden van avontuur en fantasie, maar ook voor verzamelaars van Skylanders-figuren. De magische en kleurrijke wereld van Skylanders spreekt kinderen en volwassenen aan die een liefde hebben voor actievolle en strategische gameplay. Heb je een jongere speler in huis die van magische avonturen houdt? Dan is Double Trouble 15 een Fantastische keuze!

Vergelijkbare Games


Als je van Skylanders Giants houdt, dan zijn er nog een paar andere games die je misschien ook interessant vindt:

  1. Skylanders: Spyro’s Adventure - Het origineel dat alles begon, met nog meer magische personages en avonturen!

  2. Skylanders: Swap Force - Introduceert nieuwe personages die je kunt mixen en matchen voor nog meer speelplezier. Wowie!

  3. Skylanders: Trap Team - Nu kun je zelfs vijanden vangen en als bondgenoten gebruiken. Hoe cool is dat?

Skylanders Giants Character - Double Trouble 15

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Double Trouble 15

Links

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg