x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Giants Character - Cynder - All in 1!

Kopen:

Skylanders Giants: Character - Glow in the Dark Cynder
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 10.99
6 Maanden garantie
Glow in the dark
Skylanders Giants: Character - Cynder
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.99
2.49aanbieding
Boxshot Skylanders Giants Character - Cynder

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Cynder

Afbeeldingen

Hier zie je Cynder, met haar spookachtige vleugels en elektrische adem!
Hier zie je Cynder, met haar spookachtige vleugels en elektrische adem!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Cynder

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Cynder

Beoordelingen Skylanders Giants Character - CynderProductbeschrijving


Wowie! Klaar om de wereld van Skylands te betreden met de dappere draak Cynder? Skylanders Giants Character - Cynder is een van de helden die je kunt verzamelen en gebruiken in het epische avontuur van Skylanders Giants. Deze gamefiguur brengt Cynder tot leven met haar unieke krachten en vaardigheden. Cynder, een draak met een mysterieus verleden, kan krachtige schaduwaanvallen uitvoeren en door muren heen faden. Haar donkere en spookachtige uitstraling maakt haar een van de meest intrigerende personages in de Skylanders-serie. Plaats Cynder op de Portal of Power en zie haar direct in de game verschijnen. Fantastisch!

Historische Context


Skylanders Giants is een vervolg op het populaire Skylanders: Spyro’s Adventure en werd uitgebracht in 2012. Het introduceerde grotere figuren, de "Giants", en bracht nieuwe gameplay-mechanieken en personages naar de serie. Cynder, oorspronkelijk uit de Spyro-serie, kreeg een nieuwe rol en achtergrondverhaal in de Skylanders-universum. Haar transformatie en populariteit in Skylanders hebben haar tot een favoriet gemaakt onder fans, zowel jong als oud.

Recensies van Experts


"Cynder is a standout character in Skylanders Giants, with her unique abilities and dark aesthetic making her a favorite among players. Her gameplay mechanics are engaging and add a lot of depth to the game." - IGN

Iets voor jou?


Deze gamefiguur is perfect voor jonge avonturiers die van actie en avontuur houden! Maar ook oudere fans van de Spyro-serie zullen genieten van Cynder’s hernieuwde rol in de Skylanders-wereld. Of je nu een verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe held om je team te versterken, Cynder is een Fantastische keuze!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard Cynder-figuur zijn er ook speciale edities zoals de "Glow-in-the-Dark Cynder" en de "Legendary Cynder" die verzamelaars zeker willen toevoegen aan hun collectie. Deze speciale edities komen vaak met unieke kleuren en extra’s die ze nog unieker maken.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Giants, dan zal je ook dol zijn op Skylanders: Swap Force en Skylanders: Trap Team. Beide games bieden nieuwe personages, avonturen en spannende gameplay die je urenlang zullen vermaken. Vergeet niet dat wij al deze titels snel in huis kunnen hebben, want wij versturen 6 dagen per week. Fantastisch, toch?
Skylanders Giants Character - Cynder

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg