x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Giants Character - Crusher

Kopen:

Skylanders Giants: Character - Granite Crusher
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 20.99
Skylanders Giants: Character - Crusher
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
3.99
2.49aanbieding
Boxshot Skylanders Giants Character - Crusher

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Crusher

Afbeeldingen

Hier zie je Crusher, met zijn gigantische hamer en onverwoestbare stenen lichaam verplettert hij zijn vijanden!
Hier zie je Crusher, met zijn gigantische hamer en onverwoestbare stenen lichaam verplettert hij zijn vijanden!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Crusher

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Crusher

Beoordelingen Skylanders Giants Character - CrusherProductbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Crusher, een van de meest robuuste en indrukwekkende karakters uit de Skylanders Giants serie. Crusher is een reusachtige stenen golem die gewapend is met een gigantische hamer. Hij is een echte krachtpatser en kan vijanden verpletteren met zijn vernietigende aanvallen. In de game kun je Crusher gebruiken om door obstakels te breken en je tegenstanders te verslaan met zijn krachtige hamer. Zijn unieke vaardigheden en indrukwekkende verschijning maken hem een favoriet bij veel spelers! En dat geeft mij veel plezier!

Historische Context


Skylanders Giants werd uitgebracht in 2012 als het tweede deel in de populaire Skylanders franchise. Deze game introduceerde de reusachtige Skylanders, bekend als Giants, die een grote impact hadden op de gameplay. Crusher was een van de originele acht Giants en is sindsdien een iconisch personage binnen de serie. De introductie van Giants zorgde voor een nieuwe dimensie in de gameplay, waarbij spelers konden genieten van de kracht en vaardigheden van deze gigantische karakters. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


"Crusher is one of the most powerful and visually striking characters in the Skylanders Giants game. His abilities to crush and destroy obstacles make him a valuable asset to any player’s collection." - IGN
"The addition of Giants like Crusher in Skylanders Giants adds a whole new layer of strategy and fun to the game. Crusher is particularly impressive with his massive hammer and ability to cause widespread destruction." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze gamekarakter is perfect voor jonge gamers die houden van actie en avontuur. Fans van de Skylanders serie zullen genieten van de kracht en vaardigheden van Crusher. Ook verzamelaars van Skylanders figuren zullen deze indrukwekkende Giant graag aan hun collectie toevoegen. Hoe Fantastisch is dat?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Giants en de avonturen van Crusher, dan zijn hier top 3 vergelijkbare games die je misschien ook leuk vindt:

  1. Skylanders Swap Force - Ontdek nieuwe Skylanders en unieke combinaties met Swap Force karakters.

  2. Skylanders Trap Team - Vang vijanden en gebruik ze in je eigen team, een geweldige aanvulling op de serie!

  3. Disney Infinity - Combineer verschillende Disney- en Pixar-werelden in één spel, perfect voor fans van verzamelbare figuren en actie-avonturen.

Skylanders Giants Character - Crusher

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg