x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Giants Character - Chop Chop - All in 1!

Kopen:

Skylanders Giants: Character - Chop Chop
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.99
2.49aanbieding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Giants Character - Chop Chop

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Chop Chop

Afbeeldingen

Hier zie je Chop Chop, met zijn onbreekbare schild en vervloekte zwaard!
Hier zie je Chop Chop, met zijn onbreekbare schild en vervloekte zwaard!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Chop Chop

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Chop Chop

Beoordelingen Skylanders Giants Character - Chop ChopProductbeschrijving


Hallo daar, Skylanders fan! Hier is Mr M. met een Fantastische introductie van Chop Chop, de onverschrokken skeletkrijger uit Skylanders Giants! Chop Chop is een on-dode ridder met een magisch schild en een zwaard dat door alles heen kan snijden. Zijn missie? De Skylands beschermen tegen het kwaad! In het spel kun je Chop Chop besturen en gebruik maken van zijn unieke vaardigheden om vijanden te verslaan en puzzels op te lossen. Chop Chop is ontwikkeld door Toys for Bob en is een van de meest geliefde personages in de Skylanders-serie. Tof hè!

Historische Context


Chop Chop maakte zijn debuut in Skylanders: Spyro’s Adventure en keerde terug in Skylanders Giants met nieuwe krachten en upgrades. Sinds zijn introductie heeft hij een speciale plek veroverd in de harten van Skylanders-fans. Wowie! Zijn populariteit heeft geleid tot verschillende heruitgaven en varianten, zoals de Legendary Chop Chop. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


IGN zegt over Chop Chop: "Chop Chop is een veelzijdige en krachtige keuze voor elke Skylanders-fan. Zijn combinatie van verdediging en aanval maakt hem een waardevolle aanvulling op elk team." Game Informer voegt daaraan toe: "Chop Chop’s design en vaardigheden maken hem een van de meest memorabele personages in de Skylanders-serie."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jongere spelers die van actie en avontuur houden, maar ook voor verzamelaars die hun Skylanders-collectie willen uitbreiden. Chop Chop is een favoriet onder kinderen vanwege zijn coole uiterlijk en krachtige vaardigheden. Maar ook oudere spelers zullen genieten van de strategische diepgang die hij toevoegt aan het spel. Fantastisch voor iedereen!

Vergelijkbare Games


Als je van Chop Chop houdt, dan zul je waarschijnlijk ook genieten van andere Skylanders-personages zoals Spyro, Eruptor en Stealth Elf. Daarnaast zijn games zoals "Disney Infinity" en "LEGO Dimensions" ook leuk voor fans van speelgoed-naar-leven games.

Compatibiliteit


Chop Chop is een veelzijdige krijger die in meerdere Skylanders-games gebruikt kan worden! Hij werkt in de volgende games:

  • Skylanders: Spyro’s Adventure

  • Skylanders: Giants

  • Skylanders: SWAP Force

  • Skylanders: Trap Team

  • Skylanders: SuperChargers

  • Skylanders: Imaginators


De figuurtjes van Skylanders zijn platformonafhankelijk, wat betekent dat ze op Nintendo (Wii, 3DS en Wii U), X-Box en Playstation systemen gebruikt kunnen worden. Chop Chop uit Giants werkt bijvoorbeeld ook in Spyro’s Adventure omdat hij al in die game zat. Fantastisch, toch?
Skylanders Giants Character - Chop Chop

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg