x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Chill

Afbeeldingen

Hier zie je Chill, met haar bevroren speer en ijzige schild bevriest ze haar vijanden!
Hier zie je Chill, met haar bevroren speer en ijzige schild bevriest ze haar vijanden!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Chill

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Chill

Beoordelingen Skylanders Giants Character - ChillProductbeschrijving


Hallo daar, Skylanders-fan! Ben je klaar voor een ijskoude verrassing? Maak kennis met Chill, een van de coole personages uit Skylanders Giants! Chill is een dappere en loyale beschermer van de ijsrijken en strijdt met haar krachtige ijswapens tegen de kwaadaardige krachten. Ze is een meester in het gooien van ijslansen en het oproepen van ijsmuren om haar vijanden te bevriezen. Fantastisch, toch?

Historische Context


Skylanders Giants, uitgebracht in 2012, is het tweede deel in de populaire Skylanders-serie. Deze game introduceerde grotere en krachtigere personages genaamd "Giants", evenals nieuwe Skylanders zoals Chill. Chill heeft sindsdien een speciale plek in het hart van vele fans veroverd vanwege haar moed en ijzige krachten. De Skylanders-serie heeft door de jaren heen talloze vervolgen en uitbreidingen gezien, waarbij de personages steeds evolueren en nieuwe avonturen beleven.

Recensies van Experts


IGN schreef over Skylanders Giants: "The new characters like Chill bring a refreshing twist to the gameplay, making it even more engaging for both new and returning players." GameSpot voegde hieraan toe: "Chill stands out with her unique abilities and has quickly become a fan favorite."

Iets voor jou?


Skylanders Giants is een Fantastisch spel voor zowel jonge gamers als verzamelaars. Kinderen die van avontuurlijke en actievolle games houden, zullen genieten van de spannende missies en de unieke vaardigheden van Chill. Daarnaast zijn er veel verzamelaars die de gedetailleerde en kleurrijke figuurtjes willen toevoegen aan hun collectie. Of je nu een doorgewinterde Skylanders-speler bent of net begint, Chill zal zeker een waardevolle aanvulling zijn!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaarduitgave van Chill, zijn er ook speciale varianten van haar figuurtje beschikbaar, zoals de legendarische editie die een andere kleurenschema heeft en soms extra krachten biedt. Deze speciale edities zijn zeer gewild onder verzamelaars en kunnen een mooie aanvulling zijn op je collectie.

Vergelijkbare Games


Als je van Skylanders Giants houdt, dan vind je Skylanders SWAP Force en Skylanders Trap Team waarschijnlijk ook Fantastisch! Deze games bieden nieuwe werelden om te verkennen en introduceerden nieuwe gameplay-mechanieken en personages die de ervaring nog spannender maken.

Compatibiliteit


Chill is een veelzijdige Skylander en werkt op verschillende platformen en games. Ze kan worden gebruikt in de volgende Skylanders-games: Skylanders Giants, Skylanders SWAP Force, Skylanders Trap Team, Skylanders SuperChargers, en Skylanders Imaginators. Dat betekent dat je met Chill kunt spelen op de Nintendo Wii, 3DS, Wii U, X-Box en Playstation systemen! Hoe tof is dat? Houd er rekening mee dat figuurtjes uit nieuwere games niet werken in oudere games, tenzij het personage al bestond in die oudere game. Gelukkig kun je met Chill in al deze avonturen duiken!

Wowie! Met Chill aan je zijde ben je klaar voor elk avontuur!
Skylanders Giants Character - Chill

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg