x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Giants Character - Bouncer - All in 1!

Kopen:

Skylanders Giants: Character - Bouncer
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
10.99
7.99aanbieding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Giants Character - Bouncer

Afbeeldingen voor  Skylanders Giants Character - Bouncer

Afbeeldingen

Hier zie je Bouncer, met zijn krachtige kanonnen en onverwoestbare robotlichaam!
Hier zie je Bouncer, met zijn krachtige kanonnen en onverwoestbare robotlichaam!
Afbeelding voor Skylanders Giants Character - Bouncer

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Giants Character - Bouncer

Beoordelingen Skylanders Giants Character - BouncerProductbeschrijving


Hallo daar, gamers! Mr M hier, en ik ben super enthousiast om je alles te vertellen over Bouncer uit Skylanders Giants! Wowie! Bouncer is een reusachtige Tech Skylander die ooit een beroemde beveiligingsrobot was. Maar nu is hij klaar om het op te nemen tegen de slechteriken in de Skylands! Met zijn krachtige lasers en indrukwekkende vuurkracht is hij een Fantastische toevoeging aan je team. De game waarin hij zijn debuut maakt, Skylanders Giants, is ontwikkeld door Toys for Bob en uitgebracht door Activision. Bereid je voor op een avontuur vol actie en plezier!

Historische Context


Skylanders Giants, uitgebracht in 2012, was het tweede deel in de populaire Skylanders-serie. Het introduceerde de reusachtige Skylanders, bekend als de ’Giants’, waaronder onze vriend Bouncer. Dit spel bouwde voort op het succes van zijn voorganger, Spyro’s Adventure, en bracht nieuwe gameplay-elementen en grotere, krachtigere personages. Giants was een groot succes en hielp de Skylanders-franchise verder te vestigen als een favoriet onder kinderen en verzamelaars. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Skylanders Giants builds on the success of its predecessor with larger-than-life characters and engaging gameplay mechanics." GameSpot voegde toe: "The new Giants characters, like Bouncer, add a fresh layer of strategy and fun to the game."

Iets voor jou?


Skylanders Giants en de personages zoals Bouncer zijn perfect voor jongere gamers die houden van avontuurlijke en actievolle games. Maar ook verzamelaars van Skylanders-figuren zullen Bouncer graag aan hun collectie toevoegen. Met zijn unieke eigenschappen en krachtige aanvallen is hij een must-have voor elke Skylander-fan!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaarduitgave van Skylanders Giants, zijn er ook speciale Starter Packs beschikbaar die extra figuren en accessoires bevatten. Daarnaast zijn er verschillende varianten van Bouncer zelf, zoals de Legendary Bouncer, die een unieke kleurenschema en verbeterde statistieken heeft. Fantastisch voor de echte verzamelaars!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders Giants, dan zul je waarschijnlijk ook plezier beleven aan andere games in de Skylanders-serie, zoals Skylanders Swap Force en Skylanders Trap Team. Beide games introduceren nieuwe personages en gameplay-mechanieken die de avonturen in de Skylands nog spannender maken. Haha, zoveel plezier!

Compatibiliteit


Bouncer is een veelzijdig figuur dat in meerdere Skylanders-games gebruikt kan worden. Hij is volledig compatibel met Skylanders Giants, Skylanders Swap Force, Skylanders Trap Team, Skylanders SuperChargers en Skylanders Imaginators. Let op dat hij niet werkt in het originele Skylanders Spyro’s Adventure. De Skylanders-figuren zijn platformonafhankelijk, wat betekent dat je Bouncer kunt gebruiken op Nintendo (Wii, 3DS en Wii U), X-Box en Playstation systemen. Fantastisch, toch?
Skylanders Giants Character - Bouncer

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg