x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Character - Wrecking Ball

Afbeeldingen

Afbeelding voor Skylanders Character - Wrecking Ball

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Character - Wrecking Ball

Beoordelingen Skylanders Character - Wrecking BallProductbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Wrecking Ball, een van de meest unieke en Fantastische Skylanders uit de serie! Wrecking Ball is een magische larve met een onverzadigbare honger en een speelse persoonlijkheid. Hij rolt en stuitert door de levels, vernietigt vijanden en verzamelt schatten met zijn krachtige tongaanvallen en magische vaardigheden. Deze kleine krachtpatser is een favoriet onder spelers vanwege zijn grappige uiterlijk en verrassend sterke aanvallen. Wrecking Ball is ontwikkeld door Toys for Bob en verscheen voor het eerst in "Skylanders: Spyro’s Adventure". Zijn schattige maar destructieve aard maakt hem een unieke toevoeging aan je Skylanders-collectie!

Historische Context


Wrecking Ball maakte zijn debuut in "Skylanders: Spyro’s Adventure" in 2011. Sindsdien is hij een geliefde figuur geworden in de Skylanders-gemeenschap. Door de jaren heen heeft hij zijn weg gevonden naar verschillende vervolggames, waarbij hij steeds nieuwe vaardigheden en upgrades kreeg. Zijn populariteit heeft geleid tot meerdere heruitgaven en speciale edities, waardoor hij een blijvende favoriet is onder verzamelaars en spelers.

Recensies van Experts


IGN zei over Wrecking Ball: "His quirky design and surprising power make him a standout character in the Skylanders series." GameSpot voegde toe: "Wrecking Ball’s comedic moves and effective attacks make him a joy to play."

Iets voor jou?


Skylanders-fans van alle leeftijden zullen genieten van Wrecking Ball’s speelse persoonlijkheid en krachtige vaardigheden. Of je nu een jongere speler bent die van grappige karakters houdt of een volwassen verzamelaar die zijn Skylanders-verzameling wil uitbreiden, Wrecking Ball is een Fantastische keuze!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Wrecking Ball, dan zul je ook dol zijn op andere Skylanders-karakters zoals Spyro, Trigger Happy en Stealth Elf. Deze karakters bieden elk unieke gameplay-mechanieken en spannende avonturen die perfect passen bij de magische wereld van Skylanders.

Compatibiliteit


Wrecking Ball is een veelzijdige Skylander die op verschillende platformen gebruikt kan worden, waaronder Nintendo (Wii, 3DS en Wii U), X-Box en Playstation systemen. Wrecking Ball uit "Spyro’s Adventure" kan ook gebruikt worden in "Giants" en "SWAP Force". Hij werkt echter niet in "Trap Team", "SuperChargers" of "Imaginators", tenzij er specifieke heruitgaven of varianten zijn. Zorg ervoor dat je de compatibiliteit van je Skylanders-figuren controleert om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je speelervaring haalt!
Skylanders Character - Wrecking Ball

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg