x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Character - Whirlwind

Afbeeldingen

Afbeelding voor Skylanders Character - Whirlwind

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Character - Whirlwind

Beoordelingen Skylanders Character - WhirlwindProductbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Whirlwind, de magische draak eenhoorn uit de Skylanders serie! Whirlwind is een hybride van een draak en een eenhoorn, en heeft de kracht om regenbogen te schieten die vijanden kunnen verslaan. Deze Fantastische Skylander is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook super krachtig in de game! Haar achtergrondverhaal is dat ze altijd een buitenstaander was vanwege haar unieke afkomst, maar ze heeft haar plaats gevonden als een dappere beschermer van de Skylands. Haar speciale aanvallen en unieke vaardigheden maken haar een geweldige toevoeging aan je Skylanders collectie!

Historische Context


Whirlwind maakte haar debuut in "Skylanders: Spyro’s Adventure", de eerste game in de Skylanders serie die in 2011 werd uitgebracht. Dit was een revolutionaire game die het ’Toys-to-Life’ genre introduceerde, waarbij fysieke figuurtjes gebruikt kunnen worden om personages in de game te besturen. Sinds haar debuut is Whirlwind een favoriet onder fans geworden, met optredens in meerdere vervolgen en spin-offs.

Recensies van Experts


"Whirlwind is a versatile character with a unique set of abilities that make her both a fun and strategic addition to any Skylanders team." - IGN
"Her rainbow attacks are not only visually stunning but also incredibly effective in combat." - GameSpot

Iets voor jou?


Whirlwind is Fantastisch voor spelers die van magische en mythische wezens houden! Haar prachtige ontwerp en unieke krachten zullen zowel jonge spelers als verzamelaars aanspreken. Of je nu een fan bent van draken, eenhoorns, of gewoon van sterke vrouwelijke personages, Whirlwind zal je niet teleurstellen!

Vergelijkbare Uitgaves


Whirlwind is beschikbaar in verschillende edities, waaronder de originele versie uit "Spyro’s Adventure" en heruitgaven in latere series zoals "Giants" en "SWAP Force". Er is ook een speciale "Polar Whirlwind" variant die een zeldzamere, witte kleurstelling heeft!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de avonturen met Whirlwind, dan zijn er nog veel meer Skylanders games die je kunt verkennen! Probeer ook eens "Skylanders: Giants", "Skylanders: SWAP Force", en "Skylanders: Trap Team" voor nog meer Fantastische avonturen!

Compatibiliteit


Whirlwind is een veelzijdig personage dat compatibel is met verschillende Skylanders games! Je kunt haar gebruiken in de volgende titels:

  • "Skylanders: Spyro’s Adventure"

  • "Skylanders: Giants"

  • "Skylanders: SWAP Force"

  • "Skylanders: Trap Team"

  • "Skylanders: SuperChargers"

  • "Skylanders: Imaginators"


Houd er rekening mee dat figuurtjes uit oude games in nieuwere games gebruikt kunnen worden, maar niet andersom. Whirlwind, die al vanaf "Spyro’s Adventure" beschikbaar is, kan dus in alle opvolgende games gebruikt worden. Fantastisch, toch?
Skylanders Character - Whirlwind

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg