x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Skylanders Character - Wham-Shell - All in 1!

Kopen:

Skylanders: Character - Wham-Shell
Bestel vandaag, maandag in huis.
18.49
13.99aanbieding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Character - Wham-Shell

Afbeeldingen voor  Skylanders Character - Wham-Shell

Afbeeldingen

Afbeelding voor Skylanders Character - Wham-Shell

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Character - Wham-Shell

Beoordelingen Skylanders Character - Wham-ShellProductbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Wham-Shell, een van de stoere Skylanders personages die je kunt gebruiken in de fantastische game Skylanders: Spyro’s Adventure. Wham-Shell is een krachtig water-element karakter met een indrukwekkend uiterlijk. Hij draagt een gigantische knots en is klaar om de slechte krachten van Kaos te verslaan! Deze game is ontwikkeld door Toys for Bob en uitgegeven door Activision, en het biedt een unieke combinatie van fysieke speelgoedfiguren die tot leven komen in de game. Wham-Shell is niet alleen een sterke vechter, maar hij heeft ook een hart van goud. Zijn speciale aanvallen en vaardigheden maken hem een onmisbare toevoeging aan je Skylanders team. Fantastisch!

Historische Context


Skylanders: Spyro’s Adventure werd uitgebracht in 2011 en was een baanbrekende game vanwege zijn innovatieve gebruik van fysieke speelgoedfiguren die via een ’Portal of Power’ in de game konden worden geplaatst. Dit bracht een nieuwe dimensie aan het spelen van videogames en zorgde voor urenlang speelplezier voor kinderen en verzamelaars. Wham-Shell was een van de meer zeldzame en gewilde personages, waardoor hij een speciale plaats heeft in de harten van veel Skylanders-fans.

Recensies van Experts


"Wham-Shell is een krachtpatser in de Skylanders-wereld. Zijn aanvallen zijn krachtig en hij kan veel schade aanrichten. Een must-have voor elke serieuze Skylanders-speler." - IGN
"De details en het ontwerp van Wham-Shell maken hem een van de meest indrukwekkende figuren in de Skylanders-reeks. Zijn gameplay is net zo indrukwekkend als zijn uiterlijk." - Game Informer

Iets voor jou?


Deze game en het bijbehorende personage Wham-Shell zijn perfect voor jonge gamers en verzamelaars die houden van avontuurlijke en actievolle games. Skylanders-fans van alle leeftijden zullen genieten van het toevoegen van Wham-Shell aan hun collectie. Ook ouders die op zoek zijn naar een leuke en interactieve game voor hun kinderen zullen veel plezier vinden in Skylanders: Spyro’s Adventure.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaarduitgave van Wham-Shell, zijn er ook speciale edities van Skylanders-figuren beschikbaar. Sommige van deze edities hebben unieke kleuren of lichtgevende elementen die ze nog specialer maken voor verzamelaars.

Vergelijkbare Games


Als je van Skylanders: Spyro’s Adventure houdt, dan zijn hier drie andere fantastische games die je misschien ook leuk vindt:

  1. Skylanders: Giants - De opvolger van Spyro’s Adventure introduceert nieuwe gigantische Skylanders-personages.

  2. Disney Infinity - Een vergelijkbaar concept waarbij Disney- en Pixar-figuren tot leven komen in de game.

  3. LEGO Dimensions - Combineert fysieke LEGO-figuren met een avontuurlijke videogame-ervaring.


Bleh, wie heeft er nou een X-Box nodig als je zulke Fantastische Nintendo-games hebt? Haha!
Skylanders Character - Wham-Shell

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg