x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Skylanders Character - Trigger Happy

Kopen:

Skylanders: Character - Legendary Trigger Happy
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 13.49
6 Maanden garantie
Legendary: nog krachtiger!
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Character - Trigger Happy

Afbeeldingen voor  Skylanders Character - Trigger Happy

Afbeeldingen

Afbeeldingen gezocht. Help! en verdien 134 muntjes.
Afbeelding voor Skylanders Character - Trigger Happy

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Character - Trigger Happy

Beoordelingen Skylanders Character - Trigger HappyProductbeschrijving


Wowie! Hier hebben we Trigger Happy, een van de meest Fantastische en knotsgekke Skylanders personages! Trigger Happy is een goud-gekke gremlin met een voorliefde voor wapens en goud. Hij is een Tech-element Skylander die bekend staat om zijn chaotische en onvoorspelbare gevechtsstijl. Met zijn iconische dubbele gouden pistolen, genaamd "Gold Blasters", schiet hij razendsnel munten op zijn vijanden. Dat klinkt toch als pure fun? Haha!
Trigger Happy verscheen voor het eerst in de originele "Skylanders: Spyro’s Adventure" en is sindsdien een favoriet bij fans. Hij is ontwikkeld door Toys for Bob en uitgegeven door Activision. Zijn unieke kenmerken zijn zijn waanzinnige lach, zijn vurige enthousiasme en zijn onstuitbare energie. Of je nu een Skylanders veteraan bent of net begint, Trigger Happy is een personage dat je niet wilt missen!

Historische Context


Trigger Happy maakte zijn debuut in 2011 met de release van "Skylanders: Spyro’s Adventure". Deze game bracht een revolutie teweeg in de game-industrie door fysieke speelgoedfiguren te combineren met een digitale game-ervaring. Het concept werd een groot succes en leidde tot meerdere vervolgen en een hele reeks aan Skylanders personages. Trigger Happy bleef een vaste waarde in de daaropvolgende games, zoals "Skylanders: Giants", "Skylanders: Swap Force" en "Skylanders: Imaginators". Zijn aanstekelijke persoonlijkheid en unieke speelstijl hebben hem een blijvende favoriet gemaakt onder fans.

Recensies van Experts


"Trigger Happy is one of the most entertaining characters in the Skylanders series. His rapid-fire attacks and wild personality make him a joy to play." - IGN
"The chaotic energy that Trigger Happy brings to the game is unmatched. He’s a must-have for any Skylanders fan." - Game Informer

Iets voor jou?


Deze game en het bijbehorende personage zijn perfect voor jongere spelers die houden van actie en avontuur, maar ook voor verzamelaars die hun Skylanders-collectie compleet willen maken. Fans van chaotische, humoristische personages zullen vooral genieten van Trigger Happy. Het is een Fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een energieke en unieke speelervaring!

Vergelijkbare Uitgaves


Trigger Happy is beschikbaar in verschillende edities, waaronder zijn oorspronkelijke versie uit "Skylanders: Spyro’s Adventure" en een lichtgevende variant uit "Skylanders: Giants". Er zijn ook speciale versies zoals de "Gold" en "Easter" edities die verzamelaars zeker zullen waarderen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de avonturen met Trigger Happy, dan zijn deze Skylanders personages en games ook iets voor jou:

  • Spyro the Dragon: De iconische draak die de Skylanders-serie mede heeft gelanceerd.

  • Jet-Vac: Een ander Tech-element Skylander met unieke luchtgevechtvaardigheden.

  • Skylanders: Giants: De opvolger van "Spyro’s Adventure" met nieuwe personages en gameplay-mechanieken.FAQ


Q: Kan ik Trigger Happy gebruiken in alle Skylanders games?
A: Trigger Happy is compatibel met alle Skylanders games vanaf "Skylanders: Spyro’s Adventure" tot en met "Skylanders: Imaginators". Het is echter belangrijk om te weten dat sommige vaardigheden en upgrades mogelijk beperkt zijn afhankelijk van de game.
Skylanders Character - Trigger Happy

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Afbeelding voor Skylanders Character - Trigger Happy

Links

Anderen bekeken ook:

Thuiswinkel Waarborg