x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Character - Stump Smash

Afbeeldingen

Hier zie je Stump Smash, met zijn massieve hamerarmen en robuuste boomkracht!
Hier zie je Stump Smash, met zijn massieve hamerarmen en robuuste boomkracht!
Afbeelding voor Skylanders Character - Stump Smash

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Character - Stump Smash

Beoordelingen Skylanders Character - Stump SmashProductbeschrijving


Wowie! Hier hebben we een Fantastisch personage voor je Skylanders collectie: Stump Smash! Deze reusachtige, boomachtige held is klaar om de strijd aan te gaan met de slechteriken in de wereld van Skylands. Stump Smash begon zijn leven als een vredige boom, maar werd wakker met een paar hamerachtige handen nadat de Trolls zijn bos hadden vernietigd. Nu gebruikt hij zijn immense kracht en natuurmagie om zijn vrienden te beschermen en zijn vijanden te verpletteren! Met zijn krachtige aanvallen zoals de "Acorn Cannon" en "Nut Crafter" is Stump Smash een formidabele toevoeging aan elk Skylanders team.

Historische Context


Stump Smash maakte zijn debuut in de allereerste Skylanders game, "Skylanders: Spyro’s Adventure", die in 2011 werd uitgebracht. Deze game bracht een revolutie teweeg in de wereld van videogames door fysieke speelgoedfiguren te combineren met digitale gameplay. Stump Smash werd al snel een favoriet onder spelers vanwege zijn unieke uiterlijk en krachtige aanvallen. Door de jaren heen is hij verschenen in verschillende Skylanders titels, waaronder "Skylanders: Giants" en "Skylanders: Trap Team".

Recensies van Experts


"Stump Smash is een krachtpatser die niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook een waardevolle aanvulling op je Skylanders team dankzij zijn sterke aanvallen en verdedigingsvaardigheden." - IGN
"Met zijn robuuste ontwerp en boeiende achtergrondverhaal, is Stump Smash een personage dat je niet wilt missen in je collectie." - Game Informer

Iets voor jou?


Skylanders fans van alle leeftijden zullen genieten van Stump Smash! Of je nu een jonge speler bent die net begint met de serie, of een verzamelaar die op zoek is naar dat ene speciale personage om je collectie compleet te maken, Stump Smash biedt urenlang speelplezier. Zijn krachtige aanvallen en charmante persoonlijkheid maken hem tot een geliefd personage onder zowel nieuwe als ervaren spelers.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaarduitgave van Stump Smash, zijn er ook enkele speciale versies beschikbaar, zoals de "Glow-in-the-Dark" editie en de "Metallic" variant, die beide zeldzaam en gewild zijn onder verzamelaars.

Vergelijkbare Games


Als je van Stump Smash houdt, dan vind je deze Skylanders personages misschien ook leuk: Tree Rex, een andere machtige boomkrijger uit "Skylanders: Giants", en Bushwhack, een boswachterachtige held uit "Skylanders: Trap Team". Beide personages delen de natuurthema’s en krachtige aanvallen die Stump Smash zo leuk maken.

Mr M’s Avontuur


Haha! Als ik samen met mijn beste vriend Yoshi en de stralende Luma in de wereld van Skylanders zou zijn, zouden we een team vormen met Stump Smash om de kwaadaardige Trolls te verslaan. Yoshi zou rondrennen en vijanden opslokken, terwijl Luma ons zou helpen met zijn magische krachten. En ik? Ik zou iedereen aanmoedigen en zorgen dat we nooit zonder energie komen te zitten. Het zou zóóóó leuk zijn om samen met Stump Smash en mijn vrienden de dag te redden! Fantastisch, toch?!
Skylanders Character - Stump Smash

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg