x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Character - Spyro

Kopen:

Skylanders: Character - Dark Spyro
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 11.99
Skylanders: Character - Dark Spyro Lelijk Eendje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
6.49
€ 3.49korting
6 Maanden garantie
De oogjes zijn minder mooi
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Character - Spyro

Afbeeldingen voor  Skylanders Character - Spyro

Afbeeldingen

Hier zie je Spyro, met zijn vurige adem en paarse drakenvleugels!
Hier zie je Spyro, met zijn vurige adem en paarse drakenvleugels!
Afbeelding voor Skylanders Character - Spyro

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Character - Spyro

Beoordelingen Skylanders Character - SpyroProductbeschrijving


Wowie! Maak kennis met Spyro, de draak uit de Skylanders serie! Deze Fantastische Skylander is een van de meest iconische personages en hij brengt een hoop vuur en plezier in je Skylanders avontuur. Spyro is een paarse draak met een vurige persoonlijkheid en een hart van goud. Hij kan vliegen, vuurballen spuwen en vijanden verslaan met zijn krachtige aanvallen. De game waarin hij verschijnt, Skylanders: Spyro’s Adventure, combineert actie, avontuur en puzzels. Het is ontwikkeld door Toys for Bob en werd uitgegeven door Activision. Met de unieke gameplay-mechaniek van het plaatsen van fysieke figuren op een ’Portal of Power’, komt Spyro direct tot leven in je game. Hoe Fantastisch is dat?!

Historische Context


Spyro maakte zijn debuut in de Skylanders-serie in 2011 met de release van Skylanders: Spyro’s Adventure. Dit was een baanbrekende game die de "Toys-to-Life" genre introduceerde, waarbij fysieke speelgoedfiguren in de gamewereld tot leven komen. Spyro zelf is echter een oude bekende voor veel gamers, want hij maakte zijn eerste verschijning in 1998 in de game "Spyro the Dragon" voor de originele PlayStation. Door de jaren heen is Spyro uitgegroeid tot een geliefd personage met meerdere remakes en vervolgen, maar zijn rol in de Skylanders-serie gaf hem een geheel nieuw publiek. En dat maakt mij super vrolijk!

Recensies van Experts


"Skylanders: Spyro’s Adventure biedt een unieke mix van fysieke en digitale gameplay die zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken." - IGN
"The inclusion of Spyro in Skylanders brings a nostalgic charm that fans of the original series will appreciate." - GameSpot

Iets voor jou?


Skylanders: Spyro is perfect voor jongere gamers die van avontuur en actie houden. Het fysieke aspect van het verzamelen van de figuren maakt het extra leuk voor kinderen, maar ook volwassen verzamelaars kunnen genieten van de charme en nostalgie die Spyro met zich meebrengt. Dus of je nu een jonge avonturier bent of een verzamelaar, Spyro heeft voor ieder wat wils!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard Skylanders-figuren zijn er ook speciale edities van Spyro, zoals de Dark Spyro-variant die exclusief bij bepaalde bundels werd geleverd. Daarnaast zijn er ook andere Skylanders-figuren die je kunt verzamelen en gebruiken in het spel, wat het verzamelen nog spannender maakt!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders: Spyro’s Adventure, dan vind je de andere Skylanders-games zoals Skylanders: Giants, Skylanders: Swap Force en Skylanders: Trap Team vast ook leuk! Daarnaast zijn er ook andere avontuurlijke games zoals Super Mario Galaxy en The_Legend_of_Zelda_Twilight_Princess>The Legend of Zelda: Twilight Princess die je misschien wilt proberen.

Mr M’s Avontuur


Als ik samen met Yoshi en Luma in de wereld van Skylanders zou zijn, zou ik waarschijnlijk rondvliegen op de rug van Spyro terwijl we samen tegen vijanden vechten en puzzels oplossen. Yoshi zou zijn tong gebruiken om verborgen schatten te vinden en Luma zou ons helpen met zijn magische krachten. Het zou een Fantastisch avontuur zijn vol actie en plezier! Haha!
Skylanders Character - Spyro

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg