x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Character - Ignitor

Afbeeldingen

Hier zie je Ignitor, met zijn vurige zwaard en ondoordringbaar vuurpantser!
Hier zie je Ignitor, met zijn vurige zwaard en ondoordringbaar vuurpantser!
Afbeelding voor Skylanders Character - Ignitor

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Character - Ignitor

Beoordelingen Skylanders Character - IgnitorProductbeschrijving


Wowie! Hier is hij dan, de vurige en dappere Ignitor! Ignitor is een van de heldhaftige Skylanders die je kunt gebruiken in de Fantastische wereld van Skylanders. Deze vurige ridder is gehuld in een magisch harnas dat in brand staat, en hij is klaar om het kwaad te bestrijden! Ignitor is een Fire-element Skylander, wat betekent dat hij vlammen kan oproepen om zijn vijanden te verslaan. Zijn avonturen begonnen in "Skylanders: Spyro’s Adventure" en hij is sindsdien een favoriet onder de fans.

Historische Context


Ignitor maakte zijn eerste verschijning in "Skylanders: Spyro’s Adventure," de game die de hele Skylanders-reeks lanceerde. Deze game bracht een revolutie teweeg in de manier waarop we naar speelgoed en videogames kijken, door de innovatieve combinatie van fysieke figuren en digitale gameplay. Sinds zijn debuut is Ignitor ook speelbaar in "Skylanders: Giants," "Skylanders: SWAP Force," "Skylanders: Trap Team," "Skylanders: SuperChargers," en "Skylanders: Imaginators."

Recensies van Experts


"Ignitor is one of the most beloved characters in the Skylanders series. His fiery attacks and brave personality make him a standout choice for players." - IGN
"With his impressive design and powerful abilities, Ignitor is a must-have for any Skylanders fan." - GameSpot

Iets voor jou?


Ignitor is perfect voor spelers die houden van actie en avontuur! Vooral fans van de Skylanders-serie en kinderen die dol zijn op fantasierijke en interactieve gameplay zullen genieten van het spelen met Ignitor. Maar ook verzamelaars zullen deze vurige ridder graag aan hun collectie toevoegen.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van het spelen met Ignitor, dan vind je deze Skylanders-figuren misschien ook leuk: Spyro, Trigger Happy, en Stealth Elf. Deze personages bieden allemaal unieke en spannende gameplay-ervaringen in de Skylanders-wereld!

Compatibiliteit


Fantastisch nieuws! Ignitor is compatibel met meerdere Skylanders-games. Je kunt hem gebruiken in "Skylanders: Spyro’s Adventure," "Skylanders: Giants," "Skylanders: SWAP Force," "Skylanders: Trap Team," "Skylanders: SuperChargers," en "Skylanders: Imaginators." Dit betekent dat je Ignitor in al deze games kunt inzetten om het kwaad te verslaan en avonturen te beleven. Vergeet niet dat de Skylanders-figuren platformonafhankelijk zijn, dus je kunt Ignitor gebruiken op Nintendo (Wii, 3DS en Wii U), X-Box en Playstation systemen. Fantastisch toch?!
Skylanders Character - Ignitor

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg