x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Character - Gill Grunt

Afbeeldingen

Afbeelding voor Skylanders Character - Gill Grunt

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Character - Gill Grunt

Beoordelingen Skylanders Character - Gill GruntProductbeschrijving


Gill Grunt is een van de Fantastische personages uit de Skylanders-serie! Hij is een stoere visachtige soldaat die bewapend is met een harpoengeweer en een waterkanon. Zijn avonturen beginnen in de waterige diepten van Skylands, waar hij zijn vijanden bestrijdt en zijn vrienden beschermt. Gill Grunt is een Water-element Skylander en heeft unieke vaardigheden zoals het schieten van harpoenen en het gebruik van krachtige waterstralen om vijanden uit te schakelen. Deze karakterfiguur is compatibel met verschillende Skylanders-games zoals Spyro’s Adventure, Giants, Swap Force en meer!

Historische Context


Gill Grunt maakte zijn debuut in 2011 met de release van Skylanders: Spyro’s Adventure. Deze game bracht een revolutie teweeg in de manier waarop we spelen, door fysieke speelgoedfiguren tot leven te brengen in de digitale wereld. Gill Grunt werd al snel een favoriet onder de fans vanwege zijn stoere uitstraling en krachtige aanvallen. Door de jaren heen is hij in meerdere Skylanders-games verschenen, waarbij zijn vaardigheden en uiterlijk steeds verder werden ontwikkeld.

Recensies van Experts


"Gill Grunt is one of the most versatile Skylanders, with a great range of attacks that make him useful in almost any situation." - IGN
"His water cannon attack is particularly satisfying and effective, making Gill Grunt a must-have for any Skylanders collection." - Game Informer

Iets voor jou?


Skylanders-fans van alle leeftijden zullen genieten van Gill Grunt! Vooral kinderen die houden van actie en avontuur zullen dol zijn op zijn stoere uitstraling en krachtige vaardigheden. Daarnaast is hij ook populair onder verzamelaars die de volledige Skylanders-ervaring willen beleven. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint met Skylanders, Gill Grunt is een geweldige toevoeging aan je verzameling.

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaardfiguur van Gill Grunt zijn er ook speciale edities beschikbaar, zoals de Legendary Gill Grunt en de Nitro Gill Grunt. Deze versies hebben unieke kleuren en verbeterde vaardigheden, waardoor ze een must-have zijn voor elke fanatieke Skylanders-verzamelaar.

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de avonturen met Gill Grunt, dan zijn er nog veel meer Skylanders-figuren die je kunt ontdekken! Probeer bijvoorbeeld Spyro, de draak die het allemaal begon, of Stealth Elf, een behendige ninja-elf. Elk personage brengt zijn eigen unieke vaardigheden en charme mee, waardoor de Skylanders-wereld altijd spannend en nieuw blijft.

Als ik niet aan het werk ben...


Haha! Wist je dat ik, Mr M, een keer samen met Gill Grunt op avontuur ben geweest? Ja, echt waar! We waren diep in de oceanen van Skylands, op zoek naar een verloren schat. Mijn beste vriend Yoshi was er ook bij, hij zwom als een speer door het water! En Luma? Die verlichtte onze weg met zijn stralende glimlach. Het was een Fantastisch avontuur vol actie en plezier! Gill Grunt liet me zelfs zijn harpoengeweer vasthouden, maar oEpsie, ik schoot bijna op een zeester! Gelukkig was Gill Grunt daar om de dag te redden. Wat een held, die Gill Grunt!
Skylanders Character - Gill Grunt

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg