x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.
Afbeeldingen voor  Skylanders Character - Ghost Roaster

Afbeeldingen

Hier zie je Ghost Roaster, met zijn spookachtige kracht en angstaanjagende verschijning!
Hier zie je Ghost Roaster, met zijn spookachtige kracht en angstaanjagende verschijning!
Ghost Roaster heeft een unieke combinatie van vaardigheden, zijn primaire aanval is het gebruik van zijn kettingstaart!
Ghost Roaster heeft een unieke combinatie van vaardigheden, zijn primaire aanval is het gebruik van zijn kettingstaart!
Ghost Roaster behoort tot het element Undead in de Skylanders-serie!
Ghost Roaster behoort tot het element Undead in de Skylanders-serie!
Afbeelding voor Skylanders Character - Ghost Roaster

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Character - Ghost Roaster

Beoordelingen Skylanders Character - Ghost RoasterProductbeschrijving


Hallo daar, Skylanders-fans! Ik ben Mr M., en ik ben hier om je alles te vertellen over de Fantastische Ghost Roaster! Ghost Roaster is een van de meest unieke en spookachtige personages in de Skylanders-serie. Hij is een onverschrokken Undead Skylander die echt de show steelt met zijn angstaanjagende uitstraling en krachtige vaardigheden. Ghost Roaster heeft de kracht om door vijanden heen te razen met zijn angstaanjagende ketting en kan zelfs in een spookachtige geest veranderen om schade te ontlopen. Deze eigenschappen maken hem niet alleen super cool, maar ook heel effectief in de game. Wow, Fantastisch hè!

Historische Context


Ghost Roaster maakte zijn debuut in de allereerste Skylanders-game, Skylanders: Spyro’s Adventure, die in 2011 werd uitgebracht. Deze game was een baanbrekende titel omdat het de "Toys-to-Life" genre populair maakte, waarbij fysieke speelgoedfiguren werden gebruikt om personages in de game te ontgrendelen. Ghost Roaster was een van de meer zeldzame en gewilde figuren, en hij heeft door de jaren heen een trouwe schare fans opgebouwd. Tof hè!

Recensies van Experts


"Ghost Roaster is een van de meest veelzijdige Undead Skylanders, met een indrukwekkende mix van snelheid en schade. Zijn unieke vaardigheden maken hem een waardevolle aanvulling op elk team." - IGN
"Met zijn angstaanjagende uiterlijk en krachtige aanvallen is Ghost Roaster een favoriet onder zowel kinderen als volwassen fans van de serie." - Game Informer

Iets voor jou?


Skylanders: Ghost Roaster is perfect voor jongere spelers die houden van avontuur en actie, maar ook voor verzamelaars die hun Skylanders-collectie willen uitbreiden met een uniek en zeldzaam personage. Of je nu een doorgewinterde Skylanders-fan bent of net begint, Ghost Roaster zal je zeker niet teleurstellen. Fantastisch voor iedereen!

Vergelijkbare Uitgaves


Ghost Roaster is beschikbaar als een enkele figuur, maar hij was oorspronkelijk ook onderdeel van het Darklight Crypt Adventure Pack in Skylanders: Spyro’s Adventure. Dit pakket bevatte naast Ghost Roaster ook de Darklight Crypt, een Healing Elixir en een Time Twister, wat extra content en avonturen toevoegt aan de game. Wow, dat is echt Fantastisch!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Skylanders en Ghost Roaster, dan raad ik je zeker aan om ook eens te kijken naar andere games in de serie, zoals Skylanders Giants en Skylanders Swap Force. Beide games breiden de Skylanders-wereld uit met nieuwe personages en avonturen. En vergeet niet, we versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe helden snel in huis! Fantastisch, toch?
Skylanders Character - Ghost Roaster

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg