x HomeWinkelNintendo Wii UNintendo 3DSNintendo WiiSpelcomputersGamesAccessoiresSkylandersSpyros AdventureGiantsSWAP ForceTrap TeamSuperChargersImaginatorsDisney InfinityNintendo DSNintendo GameCubeGameBoy AdvanceNintendo 64Super NintendoZoekenKlantenserviceLijstenInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Skylanders Character - Bash

Kopen:

Skylanders: Character - Limited Blue Bash Lelijk Eendje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
33.99
€ 25.99korting
6 Maanden garantie
De knots van zijn staart is afgebroken
Speciale Editie
Skylanders: Character - Legendary Bash
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 18.49
6 Maanden garantie
Legendary: nog krachtiger!
Skylanders: Character - Bash
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
4.49
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Skylanders Character - Bash

Afbeeldingen voor  Skylanders Character - Bash

Afbeeldingen

Hier zie je Bash, met zijn krachtige staartaanvallen en ondoordringbare stenen huid!
Hier zie je Bash, met zijn krachtige staartaanvallen en ondoordringbare stenen huid!
Afbeelding voor Skylanders Character - Bash

Links

Beoordelingen voor   Skylanders Character - Bash

Beoordelingen Skylanders Character - BashProductbeschrijving


Wowie! Hallo daar, Skylanders-fans! Ik ben Mr M., en ik ben hier om je alles te vertellen over de Fantastische Skylanders Character - Bash! Bash is een krachtige en robuuste Skylander die behoort tot het Earth-element. Met zijn rotsachtige uiterlijk en indrukwekkende staart, is Bash klaar om zijn vijanden te vermorzelen en de Skylands te beschermen!
Bash werd ontwikkeld door Toys for Bob en verscheen voor het eerst in de game Skylanders: Spyro’s Adventure. Hij is bekend om zijn sterke fysieke aanvallen en zijn vermogen om zich op te rollen en als een razende bol door vijanden te rollen. Zijn speciale aanvallen zoals de "Granite Dragon" en "Tail Swipe" maken hem een formidabele tegenstander op het slagveld.

Historische Context


Oepsie! Wist je dat Bash al sinds 2011 deel uitmaakt van het Skylanders-universum? Hij verscheen voor het eerst in Skylanders: Spyro’s Adventure en is sindsdien een favoriet onder fans. De Skylanders-serie introduceerde het concept van fysieke speelgoedfiguren die in de game tot leven komen, en Bash was een van de originele personages die dit magische avontuur begonnen!
In de loop der jaren heeft Bash ook zijn opwachting gemaakt in andere Skylanders-games zoals Skylanders: Giants, Skylanders: Swap Force, en Skylanders: Imaginators. Zijn populariteit is nooit afgenomen, en het is duidelijk waarom ? hij is gewoon Fantastisch!

Recensies van Experts


Bleh, sommige games krijgen niet zulke goede recensies, maar gelukkig is Bash een hit! IGN schreef: "Bash is een van de meest krachtige Earth Skylanders en biedt een geweldige mix van kracht en snelheid." Game Informer voegde toe: "Met zijn indrukwekkende aanvallen en robuuste uiterlijk, is Bash een must-have voor elke Skylanders-verzameling."

Iets voor jou?


De Skylanders Character - Bash is perfect voor jonge avonturiers die houden van actie en avontuur! Of je nu een fan bent van de Skylanders-serie of gewoon op zoek bent naar een cool nieuw personage om je verzameling uit te breiden, Bash zal je niet teleurstellen. Hij is ook Fantastisch voor verzamelaars die hun collectie compleet willen maken met een van de originele Skylanders-personages.

Vergelijkbare Uitgaves


Wist je dat Bash ook beschikbaar is in verschillende edities? Naast de standaardversie is er ook een speciale "Granite Bash" variant die een donkerdere, granietachtige kleur heeft. Deze variant is een geweldige toevoeging voor verzamelaars die op zoek zijn naar iets unieks en zeldzaams!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van het spelen met Bash, dan vind je deze Skylanders-games misschien ook wel leuk: Skylanders: Giants, Skylanders: Swap Force, en Skylanders: Imaginators. Deze spellen bieden nog meer avonturen in de magische wereld van Skylands en introduceren nieuwe personages en gameplay-mechanieken die je Fantastisch zult vinden!

Veelgestelde Vraag


Vraag: Kan ik Bash gebruiken in alle Skylanders-games?
Antwoord: Haha! Ja, Bash is compatibel met alle Skylanders-games vanaf Skylanders: Spyro’s Adventure. Dus of je nu een oude favoriet opnieuw wilt spelen of een nieuw avontuur wilt beginnen, Bash staat altijd voor je klaar!
Skylanders Character - Bash

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg