x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Shrek Voor Eeuwig en Altijd - Wii All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Shrek Voor Eeuwig en Altijd is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 8.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Shrek Voor Eeuwig en Altijd

Afbeelding voor  Shrek Voor Eeuwig en Altijd

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie
Uitgebracht:2010
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
EAN:5030917082108
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Shrek Voor Eeuwig en Altijd

Afbeeldingen

Shrek, Fiona, Ezel en Gelaarsde Kat: allemaal zijn ze aanwezig en speelbaar!
Shrek, Fiona, Ezel en Gelaarsde Kat: allemaal zijn ze aanwezig en speelbaar!
Herleef alle gebeurtenissen uit de film en ga op zoek naar je verloren verleden
Herleef alle gebeurtenissen uit de film en ga op zoek naar je verloren verleden
De game is ook nog eens leerzaam: je leert rennen, springen en... brand stichten?
De game is ook nog eens leerzaam: je leert rennen, springen en... brand stichten?
"Wat draait, maar houdt je was goed stinkend? Een dr-oger!"
"Wat draait, maar houdt je was goed stinkend? Een dr-oger!"
Beoordelingen voor   Shrek Voor Eeuwig en Altijd

Beoordelingen Shrek Voor Eeuwig en Altijd

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,3

30
17 jaar
Voor alle leeftijden
Voor een tijd terug besteld en wat een top spel zeg! Toen hij binnen kwam meteen in de Wii gedrukt en binnen 2 dagen uitgespeeld.. Super leuk om te spelen, leeftijd maakt niet uit. Het spel is niet heel erg moeilijk als je de besturing weet, heerlijke uitdaging.
Shrek Voor Eeuwig en Altijd
Cijfer:
10

2364
13 jaar
Juih Shrek!
Jah! Daar hadden we op gewacht. Een game van Shrek. Het spel is net zo grappig als de film. Je beleeft veel avonturen met alle characters en los al shrek’s problemen op met zijn maatjes. Shrek Voor Eeuwig en Altijd is een spel dat de moeite waard is om te kopen!
Cijfer:
9,0

446
12 jaar
LEUK SPEL!
Shrek Voor Eeuwig en Altijd is echt een leuk spel! Het is echt een avontuur en is net zo grappig als de films, echt een leuk spel dus!
Cijfer:
8,9

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Het is Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie te vertellen over "Shrek Voor Eeuwig en Altijd" voor de Nintendo Wii! Deze Fantastische game is gebaseerd op de vierde en laatste film in de Shrek-reeks en brengt al je favoriete personages terug voor een nieuw avontuur. In deze game moet Shrek een alternatieve realiteit ontrafelen waarin hij nooit geboren is. Spelers kunnen schakelen tussen Shrek, Fiona, Donkey en Puss in Boots, elk met hun eigen unieke vaardigheden. De gameplay bestaat uit puzzels oplossen en vijanden verslaan in een kleurrijke, sprookjesachtige wereld. Ontwikkeld door XPEC Entertainment, deze game biedt uren speelplezier voor het hele gezin. Wowie!

Historische Context


Toen "Shrek Voor Eeuwig en Altijd" in 2010 uitkwam, was het de afsluiting van een enorm populaire filmreeks die begon in 2001. De Shrek-films waren baanbrekend in hun gebruik van computeranimatie en humor voor zowel kinderen als volwassenen. De game wist de charme en humor van de films goed te vangen en werd geliefd bij fans van de serie. Het was een tijd waarin filmgebaseerde games heel populair waren, en deze titel was geen uitzondering. Haha!

Recensies van Experts


IGN zei over deze game: "Shrek Forever After is a decent game for fans of the movies, offering a good mix of puzzle-solving and combat." GameSpot voegde daaraan toe: "While it doesn?t break new ground, it?s a fun experience for younger gamers and fans of the franchise."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van de Shrek-films, jong en oud! Kinderen zullen genieten van de kleurrijke graphics en eenvoudige bediening, terwijl volwassenen de humor en het verhaal zullen waarderen. Ook verzamelaars van filmgebaseerde games zullen deze titel fantastisch vinden om aan hun collectie toe te voegen. Fantastisch, toch?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van "Shrek Voor Eeuwig en Altijd", dan raad ik je ook aan om "Toy Story 3: The Video Game" en "Madagascar: Escape 2 Africa" te proberen. Beide games bieden een vergelijkbare mix van avontuur en humor en zijn ook gebaseerd op populaire animatiefilms. En het beste is, we versturen 6 dagen per week, dus je hebt je games snel in huis. Wowie!
Shrek Voor Eeuwig en Altijd

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Shrek Voor Eeuwig en Altijd

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Shrek Voor Eeuwig en Altijd... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.