x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Shimano Extreme Fishing - Nintendo Wii

Kopen:

Shimano Extreme Fishing
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
6.99
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Shimano Extreme Fishing

Afbeelding voor  Shimano Extreme Fishing

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Sport
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:7+ jaar
EAN:3499550283754
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Shimano Extreme Fishing

Afbeeldingen

Dat is best een groot visje..
Dat is best een groot visje..
Snel binnenhalen,anders raakt hij los, maar ook niet te snel binnenhalen.
Snel binnenhalen,anders raakt hij los, maar ook niet te snel binnenhalen.
Je kunt de vis ook harpoeneren natuurlijk!
Je kunt de vis ook harpoeneren natuurlijk!
Je bent je vishengel vergeten!
Je bent je vishengel vergeten!
Afbeelding voor Shimano Extreme Fishing

Links

Beoordelingen voor   Shimano Extreme Fishing

Beoordelingen Shimano Extreme FishingProductbeschrijving


Wowie! Shimano Extreme Fishing is een Fantastisch visspel voor de Nintendo Wii waarin je de spanning van het vissen kunt ervaren zonder je huis te verlaten. Deze game biedt een realistische viservaring met verschillende soorten vissen, visplekken en uitrusting. Of je nu een doorgewinterde visser bent of gewoon op zoek naar een leuke manier om te ontspannen, Shimano Extreme Fishing biedt voor elk wat wils. De game is ontwikkeld door Activision en combineert prachtige graphics met intuïtieve gameplay-mechanieken, zoals het gebruik van de Wii-afstandsbediening om je hengel uit te werpen en de vis binnen te halen. Haha! Dat klinkt toch superleuk?

Historische Context


Shimano Extreme Fishing kwam uit in 2009, een tijd waarin de Nintendo Wii op het hoogtepunt van zijn populariteit was. De game speelde in op de trend van motion controls en realistische simulaties, wat het een hit maakte onder zowel casual als hardcore gamers. Sinds de release heeft deze game een trouwe schare fans opgebouwd die genieten van de realistische en ontspannende viservaring die het biedt. Het is echt een Fantastische toevoeging aan elke Wii-collectie!

Recensies van Experts


"Shimano Extreme Fishing biedt een verrassend diepe en verslavende viservaring dankzij de nauwkeurige motion controls en gedetailleerde visomgevingen." - IGN
"Een must-have voor visliefhebbers en Wii-bezitters die op zoek zijn naar een unieke en ontspannende game." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor visliefhebbers van alle leeftijden, van jonge kinderen tot volwassenen. Maar ook casual gamers die op zoek zijn naar een ontspannende en plezierige ervaring zullen deze game waarderen. Het is een geweldige manier om te genieten van de rust en het avontuur van vissen zonder het huis te hoeven verlaten. Fantastisch toch?

Vergelijkbare Games


Als je Shimano Extreme Fishing leuk vindt, dan raad ik je ook aan om eens te kijken naar Rapala Fishing Frenzy en Sega Bass Fishing voor de Nintendo Wii. Beide games bieden een vergelijkbare viservaring met hun eigen unieke twists en uitdagingen. Haha! Je zult je geen moment vervelen!

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands! Dat betekent dat je bij ons altijd kunt rekenen op mooie complete producten, een ruime aanbod, goede service, 6 maanden garantie, lage prijzen en natuurlijk een milieuvriendelijke keuze. Onze games zijn bedoeld voor de Nederlandse/Europese markt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen. En als je vragen hebt, staat Mr M. altijd klaar om je te helpen! Wowie! Dat maakt mij super vrolijk!
Shimano Extreme Fishing

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Shimano Extreme Fishing

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Shimano Extreme Fishing... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.