x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
Afbeelding voor  Sexy Poker

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Strategie, Simulatie
Uitgebracht:2009
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
Nintendo Points:500
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Sexy Poker

Afbeeldingen

Boxshot Sexy Poker
Kies je favoriete dame om tegen te spelen, of ga gewoon het rijtje af...
Kies je favoriete dame om tegen te spelen, of ga gewoon het rijtje af...
De game is gebaseerd op het concept "strippoker": dit verklaart ook de 16+ rating
De game is gebaseerd op het concept "strippoker": dit verklaart ook de 16+ rating
Je kunt kiezen uit Texas Hold’em en Black Jack: elke mode beschikt over een eigen set dames!
Je kunt kiezen uit Texas Hold’em en Black Jack: elke mode beschikt over een eigen set dames!
"Zo achterstevoren is niet handig: hoe wil ze haar kaarten nu vasthouden?"
"Zo achterstevoren is niet handig: hoe wil ze haar kaarten nu vasthouden?"
Afbeelding voor Sexy Poker

Links

Beoordelingen voor   Sexy Poker

Beoordelingen Sexy Poker

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 5,4


47061
20 jaar
Precies wat de titel doet vermoeden
Sexy Poker brengt precies wat je zou verwachten: in Texas Hold ’em-stijl speel je potjes poker tegen welgevormde dames, die zich bij eventueel verlies ontdoen van allerlei kledingstukken. Meer dan dat zit er helaas niet in; het is poker, poker en nog eens poker...

Als je op zoek bent naar een goede poker-game, dan kun je dit spel beter laten liggen. Zoek je daarentegen naar een spel dat net even iets anders biedt dan het normale kaartspelletje, dan is het wellicht het proberen waard.
Cijfer:
5,8

9087
30 jaar
Matig pokerspel
Sexy Poker is een vrij basic (strip)poker spel waar je tegen sexy anime dames speelt. Op zich is het geen slecht spel maar het is erg beperkt. Er zijn veel betere (strip)poker spellen te vinden en ook veel leukere anime. Best even verder kijken dus.
Cijfer:
5,0

Productbeschrijving


Hallo daar, gamevrienden! Mr M. hier, en ik ben klaar om je te vertellen over een game die je zeker zal verrassen: Sexy Poker voor de Nintendo Wii! Wowie! ? Deze game combineert de spanning van poker met een speelse en ondeugende twist. Je speelt verschillende pokervarianten, zoals Texas Hold’em en Five-Card Draw, tegen een reeks aantrekkelijke tegenstanders. Het spel is ontwikkeld door Gameloft en biedt een unieke ervaring met zijn kleurrijke graphics en uitdagende gameplay. Maar pas op, deze game is niet voor de jongere spelers onder ons, brrr!

Historische Context


Sexy Poker werd oorspronkelijk uitgebracht als een mobiele game voordat het zijn weg vond naar de Nintendo Wii. Het was een van de eerste games die probeerde de pokerervaring te combineren met een meer volwassen thema. Toen het op de Wii verscheen, trok het meteen de aandacht vanwege zijn unieke benadering en gewaagde inhoud. Het was een tijd waarin ontwikkelaars experimenteerden met nieuwe ideeën en thema’s op de Wii, en deze game is daar een perfect voorbeeld van.

Recensies van Experts


IGN schreef: "Sexy Poker biedt een interessante mix van traditionele poker gameplay met een speelse twist. Het is zeker niet voor iedereen, maar het kan een vermakelijke ervaring zijn voor volwassenen die op zoek zijn naar iets anders." GamesRadar voegde hieraan toe: "Hoewel het niet de meest diepgaande pokerervaring is, maakt de unieke presentatie en de speelse aard van de game het een leuke titel voor een avondje met vrienden."

Iets voor jou?


Deze game is duidelijk gericht op volwassenen die van poker houden en op zoek zijn naar een speelse en ondeugende twist in hun gameplay. Het is perfect voor een gezellige avond met vrienden die openstaan voor iets anders dan de standaard pokergames. Maar let op, dit is geen game voor de kleintjes, bleh!

Vergelijkbare Games


Als je van Sexy Poker houdt, dan kun je ook genieten van andere pokergames op de Wii zoals "Texas Hold’em Tournament" of "World Series of Poker: Tournament of Champions". Voor degenen die op zoek zijn naar meer volwassen thema’s in hun games, is "MadWorld" ook een interessante titel om te verkennen.

Fantastisch Tweedehands


Bij MarioWii.nl staan we voor Fantastisch Tweedehands, en dat betekent dat je bij ons altijd mooie complete producten vindt. Onze games zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd, zodat je altijd kunt rekenen op een hoogwaardige ervaring. Met een ruime aanbod, goede service, 6 maanden garantie, lage prijzen en natuurlijk ook goed voor het milieu, is het kopen van tweedehands games bij ons een geweldige keuze. En dat maakt mij super blij!
Sexy Poker

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Sexy Poker

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Sexy Poker... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.