x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Sea Monsters: A Prehistoric Adventure - Nintendo Wii

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Sea Monsters: A Prehistoric Adventure is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 9.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Sea Monsters: A Prehistoric Adventure

Afbeelding voor  Sea Monsters A Prehistoric Adventure

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur
Uitgebracht:2007
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5060034555247
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Sea Monsters A Prehistoric Adventure

Afbeeldingen

Wauw, ben ik even blij dat ik niet 300 miljoen jaar eerder leefde...
Wauw, ben ik even blij dat ik niet 300 miljoen jaar eerder leefde...
Wees dapper, maar niet dom!
Wees dapper, maar niet dom!
Goed zo, pak hem vanaf de flank!
Goed zo, pak hem vanaf de flank!
Niet alle prehistorische reptielen zijn zo doodeng...
Niet alle prehistorische reptielen zijn zo doodeng...
Afbeelding voor Sea Monsters A Prehistoric Adventure

Links

Beoordelingen voor   Sea Monsters A Prehistoric Adventure

Beoordelingen Sea Monsters: A Prehistoric Adventure

1 beoordeling - cijfer 6,2


47061
20 jaar
Net geen Monster Hunter
Monster Hunter Tri was een originele game, waarin je als prehistorische jager steeds grotere en gevaarlijkere wezens te lijf ging in de strijd om te overleven.

Sea Monsters: A Prehistoric Adventure neemt dat concept over, maar gaat vervolgens nog een stapje verder: in een prehistorische onderwaterwereld probeer je te overleven als een van de vele dier/dino-soorten. Helaas weet het daardoor een stuk minder te boeien; hoewel het erg tof is om als een van deze wezens te spelen, verveelt het spel al snel en zul je al na een paar uur op zoek gaan naar een game met meer variatie.

Als er wat meer variatie in het spel had gezeten, had het waarschijnlijk minstens zo’n succes kunnen worden als de Monster Hunter-serie. Helaas is dat niet het geval, en blijft het wegens eentonigheid steken in de middenmoot van acceptabele games.
Cijfer:
6,2

Productbeschrijving


Hallo daar, avonturiers! Mr M hier, klaar om je alles te vertellen over Sea Monsters: A Prehistoric Adventure voor de Nintendo Wii! Wowie, deze game is echt Fantastisch! Je duikt diep in de oceaan en ontdekt een wereld vol met prehistorische wezens. Je kunt spelen als verschillende zeemonsters, elk met zijn eigen unieke vaardigheden en kenmerken. De game is ontwikkeld door DSI Games en is gebaseerd op de gelijknamige National Geographic documentaire. Je zult genieten van de spannende missies, het onderzoeken van de oceaan en het overleven tegen gevaarlijke roofdieren. Tof hè!

Historische Context


Sea Monsters: A Prehistoric Adventure kwam uit in 2007, een tijd waarin veel games zich richtten op educatieve en avontuurlijke ervaringen. De game is gebaseerd op de National Geographic documentaire, wat betekent dat je niet alleen plezier hebt, maar ook iets leert over de prehistorische zeewezens en hun leefomgeving. Het was een van de weinige games in die tijd die zich richtte op prehistorische zeeën, wat het een unieke toevoeging maakt aan je collectie!

Recensies van Experts


IGN zegt: "Sea Monsters: A Prehistoric Adventure offers an intriguing look into the ancient oceans, though its gameplay may feel repetitive over time."
Gamespot voegde toe: "The educational aspect of the game is commendable, but it could have benefited from more engaging gameplay mechanics."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge avonturiers en natuurliefhebbers die graag meer willen weten over de prehistorische zeeën. Het is ook een geweldige keuze voor ouders die iets educatiefs en leuks willen voor hun kinderen. Fans van documentaires en natuurhistorische programma’s zullen deze game ook waarderen. En natuurlijk, iedereen die een Fantastische tijd wil hebben met het ontdekken van de diepzee!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Sea Monsters: A Prehistoric Adventure, dan vind je Endless Ocean en Endless Ocean 2: Adventures of the Deep vast ook leuk! Beide games bieden een vergelijkbare onderwaterervaring, maar met moderne zeewezens en prachtige omgevingen om te verkennen. Fantastisch, toch?

Educatieve Waarde


Sea Monsters: A Prehistoric Adventure is niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Je leert over verschillende prehistorische zeewezens, hun leefomgevingen en hoe ze overleefden in de oude oceanen. Dit maakt het een geweldige keuze voor ouders die willen dat hun kinderen iets leren terwijl ze spelen. Hoe cool is dat?
Sea Monsters: A Prehistoric Adventure

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Sea Monsters: A Prehistoric Adventure

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Sea Monsters: A Prehistoric Adventure... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.