x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Science Papa - Wii All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

Science Papa is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 4.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot Science Papa

Afbeelding voor  Science Papa

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Puzzel
Uitgebracht:2009
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
EAN:5030917075391

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Science Papa

Afbeeldingen

Manga-Einstein, eh, <a href = https://www.mariowii.nl/wii_spel_info.php?Nintendo=Science_Papa>Science Papa</a> speelt de hoofdrol in de game.
Manga-Einstein, eh, Science Papa speelt de hoofdrol in de game.
"Zo, alleen nog een ei en wat water en ons appeltaart-experiment zit er weer bijna op..."
"Zo, alleen nog een ei en wat water en ons appeltaart-experiment zit er weer bijna op..."
"Zoals je ziet doen we zeer gevaarlijke experimenten met... bubbels?"
"Zoals je ziet doen we zeer gevaarlijke experimenten met... bubbels?"
"Een Spaanse peper: die had ik net nodig voor mijn chili-con-carne experiment..."
"Een Spaanse peper: die had ik net nodig voor mijn chili-con-carne experiment..."
Afbeelding voor Science Papa

Links

Beoordelingen voor   Science Papa

Beoordelingen Science Papa

1 beoordeling - cijfer 5,0


47061
20 jaar
(Te) Origineel!
Dit spel is origineel, aangezien het je (op dezelfde manier als Cooking Mama) de gelegenheid geeft om verschillende ingrediënten door middel van een serie minigames wordt uitgedaagd om allerlei stofjes en uitvindingen te maken.

Het nadeel is dat de makers hier wel heel ver zijn gegaan: waar je in het begin simpele dingen als zeep en suiker maakt, kom je uiteindelijk uit bij gevaarlijke experimenten als het maken van vuurwerk en zelfs bommen! Hoewel er tijdens de laadschermen wordt gewaarschuwd de experimenten niet thuis uit te voeren is dit misschien toch geen handige zet geweest.

Een ander onderdeel van de game bestaat uit het combineren van dieren: als wetenschapper voer je dierproeven uit, om uit te vogelen wat voor combinaties en resultaten er mogelijk zijn. Dit geeft het idee dat er is nagedacht over de inhoud van de game, maar niet op welke manier hiermee wordt omgegaan door het publiek (wat bij de Wii vooral bestaat uit jongere gamers): de game is dus iets te origineel voor zijn eigen bestwil.
Science Papa
Cijfer:
5,0

Productbeschrijving


Hallo allemaal! Mr M. hier, klaar om je alles te vertellen over een superleuke en leerzame game: Science Papa! Wowie! In deze game kruip je in de huid van een wetenschapper en voer je allerlei spannende experimenten uit. Het is alsof je in een écht laboratorium staat! Je kunt verschillende wetenschappelijke disciplines verkennen, zoals chemie, biologie en natuurkunde. De game is ontwikkeld door Activision en biedt een heleboel mini-games die je vaardigheden op de proef stellen. Of je nu chemicaliën moet mengen, een robot moet bouwen of een bacterie moet onderzoeken, Science Papa heeft het allemaal. Fantastisch, toch?

Historische Context


Science Papa werd uitgebracht in 2009, een tijd waarin educatieve games steeds populairder werden. Het spel is een mooie mix van plezier en educatie, ontworpen om jonge spelers te inspireren en hun interesse in de wetenschappen te wekken. Hoewel het niet zo bekend is als andere grote titels uit die periode, heeft het een trouwe schare fans die de unieke gameplay en leerzame elementen waarderen.

Recensies van Experts


"Science Papa is een leuke en leerzame game die jonge spelers aanmoedigt om de wereld van de wetenschap te verkennen. De mini-games zijn goed ontworpen en bieden een goede balans tussen uitdaging en plezier." - IGN
"Hoewel het misschien niet de meest diepgaande game is, biedt Science Papa een leuke en educatieve ervaring die perfect is voor kinderen." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor jonge wetenschappers in de dop! Kinderen die nieuwsgierig zijn naar hoe de wereld werkt en graag experimenteren zullen Science Papa geweldig vinden. Maar ook ouders die op zoek zijn naar een educatieve game voor hun kinderen zullen blij zijn met de leerzame aspecten van deze titel. Fantastisch voor het hele gezin!

Vergelijkbare Games


Als je Science Papa leuk vindt, dan zijn er nog een paar andere educatieve games die je misschien ook interessant vindt:
- **Big Brain Academy**: Een puzzelspel dat je brein op de proef stelt met allerlei leuke uitdagingen.
- **Cooking Mama**: In deze game kun je koken en bakken, net als een echte chef-kok!
- **MySims Kingdom**: Een avonturenspel waarin je bouwt en ontdekt in een magische wereld.

Verzin en vertel iets over het leven van Mr M.


Ik, Mr M., vind wetenschappen helemaal te gek! Als ik in Science Papa zou zitten, zou ik samen met Yoshi en Luma allerlei coole experimenten uitvoeren. Yoshi zou me helpen met het mengen van chemicaliën, terwijl Luma rond zou zweven en licht zou geven in het laboratorium. Samen zouden we de meest Fantastische ontdekkingen doen en misschien zelfs een nieuwe uitvinding creëren. Hoe tof zou dat zijn? Haha! Wetenschap is echt geweldig!
Science Papa

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Science Papa

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Science Papa... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.