x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Sam & Max: Beyond Time and Space - Wii All in 1!

Kopen:

Sam & Max: Beyond Time and Space Zonder Handleiding
Bestel vandaag, maandag in huis.
26.99
€ 21.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Sam & Max: Beyond Time and Space

Afbeelding voor  Sam and Max Beyond Time and Space

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:12+ jaar
EAN:3546430144770
Goede Badges:
Slechte Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Sam and Max Beyond Time and Space

Afbeeldingen

Met in de hoofdrollen: Sam en Max!
Met in de hoofdrollen: Sam en Max!
Sam and Max Beyond Time and Space: Screenshot
Beoordelingen voor   Sam and Max Beyond Time and Space

Beoordelingen Sam & Max: Beyond Time and SpaceProductbeschrijving


Fantastisch nieuws, iedereen! Hier is Mr M. en ik ben helemaal enthousiast om jullie te vertellen over "Sam and Max Beyond Time and Space" voor de Nintendo Wii! Deze game is een episodische avonturengame ontwikkeld door Telltale Games. Je speelt als Sam, een antropomorfe hond en Max, een hyperactief konijnachtig wezen. Samen vormen ze een duo van Freelance Police die de meest bizarre en hilarische mysteries oplossen. Wowie!

De gameplay is point-and-click, waarbij je puzzels moet oplossen, voorwerpen moet verzamelen en met verschillende kleurrijke personages moet praten. Elk hoofdstuk zit bomvol humor, verrassingen en een Fantastisch verhaal dat je van begin tot eind geboeid houdt. De game bestaat uit vijf spannende episodes, elk met zijn eigen unieke plot en uitdagingen. Haha, ik kan niet wachten om met jullie te spelen!

Historische Context


"Sam and Max Beyond Time and Space" is de tweede seizoensgame in de Sam & Max-serie van Telltale Games, uitgebracht in 2007-2008 voor verschillende platforms, waaronder onze geliefde Nintendo Wii. Deze serie is gebaseerd op de populaire stripboeken van Steve Purcell en heeft een trouwe schare fans opgebouwd sinds de eerste game "Sam & Max Hit the Road" in 1993 verscheen. De episodische format was revolutionair voor zijn tijd en zette een trend voor toekomstige Telltale-titels zoals "The Walking Dead".

Recensies van Experts


IGN gaf de game een 8.0 en zei: "The humor is sharp, the puzzles are clever, and the episodic nature keeps the game feeling fresh." GameSpot voegde eraan toe: "The voice acting and script are top-notch, making it a must-play for fans of adventure games." Fantastisch, toch?

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor fans van avontuur en humor! Als je houdt van grappige dialogen, interessante puzzels en een goed verhaal, dan is "Sam and Max Beyond Time and Space" echt iets voor jou. Het is ook Fantastisch voor iedereen die nostalgie voelt voor klassieke point-and-click avonturengames. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of een casual speler, je zult zeker genieten van de hilarische avonturen van Sam en Max!

Vergelijkbare Games


Als je "Sam and Max Beyond Time and Space" leuk vindt, dan raad ik ook "Monkey Island Special Edition Collection" aan! De humor en de point-and-click stijl zijn vergelijkbaar, en het is ook een klassieker van LucasArts. En vergeet niet, we verzenden 6 dagen per week, dus je hebt je game snel in huis! Fantastisch, toch?

Bleh, ik ben geen fan van slechte games, maar deze is echt een topper. Ik ben zo blij om deze Fantastische game met jullie te delen. Laten we samen op avontuur gaan en veel plezier beleven!
Sam & Max: Beyond Time and Space

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Sam & Max: Beyond Time and Space

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Sam & Max: Beyond Time and Space... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.