x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Robocalypse - Beaver Defense - WiiWare

Kopen:

Afbeelding voor  Robocalypse - Beaver Defense

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Strategie
Uitgebracht:2010
Spelers:1
Leeftijd:7+ jaar
Nintendo Points:600

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Robocalypse - Beaver Defense

Afbeeldingen

Boxshot Robocalypse - Beaver Defense
De natuurlijke vijand van de robot: de ondode zombiehamster!
De natuurlijke vijand van de robot: de ondode zombiehamster!
Die onderdanen op een rijtje doen me sterk denken aan Lemmings...
Die onderdanen op een rijtje doen me sterk denken aan Lemmings...
"Natuurlijk zijn we geen vrienden, maar om dan meteen met vliegtuigen te gaan gooien?"
"Natuurlijk zijn we geen vrienden, maar om dan meteen met vliegtuigen te gaan gooien?"
We hebben gewonnen!
We hebben gewonnen!
Afbeelding voor Robocalypse - Beaver Defense

Links

Beoordelingen voor   Robocalypse - Beaver Defense

Beoordelingen Robocalypse - Beaver DefenseProductbeschrijving


Wowie! Maak je klaar voor een Fantastisch avontuur met Robocalypse - Beaver Defense voor de Nintendo Wii! In deze hilarische en actievolle tower defense game neem je het op tegen een leger van kwaadaardige bevers die je basis willen vernietigen. Je moet strategisch je torens plaatsen en upgrades uitvoeren om de vijandige golven te weerstaan. De game zit boordevol humor en heeft een unieke stripboek-stijl die je zeker aan het lachen zal maken. Ontwikkeld door Vogster Entertainment, biedt deze game een mix van strategie en actie die je urenlang zal vermaken.

Historische Context


Robocalypse - Beaver Defense is een vervolg op de originele Robocalypse game die eerst op de Nintendo DS verscheen. Deze Wii-versie werd uitgebracht in 2010 en kreeg al snel een cultstatus vanwege zijn humoristische benadering en uitdagende gameplay. Hoewel de game niet zo’n groot commercieel succes was, heeft het een loyale schare fans die de unieke stijl en gameplay waarderen.

Recensies van Experts


IGN gaf de game een score van 7.5 en prees de humor en de strategische diepgang: "Robocalypse - Beaver Defense is een verrassend diep en vermakelijk tower defense spel dat zowel fans van het genre als nieuwkomers zal aanspreken." GameSpot noemde het "een verfrissende toevoeging aan de tower defense genre met een unieke visuele stijl en veel humor."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor liefhebbers van tower defense spellen die op zoek zijn naar iets nieuws en humoristisch. Als je geniet van strategische gameplay en een goed gevoel voor humor hebt, dan is deze game echt iets voor jou! Ook fans van de originele Robocalypse op de DS zullen deze Wii-versie zeker waarderen. En vergeet niet, het is een Fantastische manier om samen met vrienden te spelen!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Robocalypse - Beaver Defense, dan vind je deze titels misschien ook leuk: Plants vs. Zombies (Wii), Final Fantasy Crystal Chronicles: My Life as a Darklord (WiiWare), en Defense Grid: The Awakening (PC). Deze games bieden ook strategische tower defense gameplay met unieke twists en veel plezier!

Extra Informatie


Wist je dat Robocalypse - Beaver Defense ook een coöperatieve multiplayer modus heeft? Dat betekent dat je samen met een vriend de strijd tegen de bevers kunt aangaan! Fantastisch toch? Het is altijd leuker om samen te spelen en strategieën te bedenken.
Robocalypse - Beaver Defense

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Robocalypse - Beaver Defense

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Robocalypse - Beaver Defense... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.