x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Resident Evil: The Umbrella Chronicles - Wii All in 1!

Kopen:

Resident Evil: The Umbrella Chronicles Zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
10.99
€ 8.99
6 maanden garantie
Handleiding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Resident Evil: The Umbrella Chronicles

Afbeelding voor  Resident Evil The Umbrella Chronicles

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Horror
Uitgebracht:2007
Spelers:1-2
Leeftijd:18+ jaar
EAN:0045496364182
Goede Badges:
Slechte Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeelding voor Resident Evil The Umbrella Chronicles

Afbeeldingen

Dit zijn de characters uit Resident evil: The umbrella chronicles.
Dit zijn de characters uit Resident evil: The umbrella chronicles.
Kom hier voor een knuffel!
Kom hier voor een knuffel!
Heb jij mijn lenzen gezien? Ik kan ze niet vinden!
Heb jij mijn lenzen gezien? Ik kan ze niet vinden!
Is hier het buffet voor extremistische anti-vegetariërs?
Is hier het buffet voor extremistische anti-vegetariërs?
Beoordelingen voor  Resident Evil The Umbrella Chronicles

Beoordelingen Resident Evil: The Umbrella Chronicles

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,4

6127
14 jaar
Lekker zombies schieten
Resident Evil: The Umbrella Chronicles is een leuke game met een goede gameplay. Overigens is de multiplayerfunctie een groot pluspunt. Alhoewel het na 1x uitspelen wel genoeg is. Het is geen 2e keer uitspelen waard, simpelweg omdat je al weet waar de zombies ongeveer komen. Desondanks is dit een uitstekende zombiekill-game.
Resident Evil: The Umbrella Chronicles
Cijfer:
8,0

3055
15 jaar
cool
WOW een gave zombie shooter op de wii. Al is het wel nogal eentonig want je moet altijd zombies neerschieten maar dat verveelt niet zo snel. Het leukste is als je dit spel speelt met een wii zapper want dan voelt het wat echter aan. Resident Evil: The Umbrella Chronicles is niet aan te raden aan jongere kinderen want er komt erg veel bloed in voor.
Cijfer:
8,7

2052
13 jaar
Griezelig, angstaanjagend, zombies
Griezelig, angstaanjagend en zombies? Wat zou dat zijn? Resident Evil: The Umbrella Chronicles natuurlijk. Deze game heeft het allemaal. In deze game voel je je echt alsof je er zelf bij bent. Hij geeft ook het gevoel van een arcade-shooter. Wil je eens goed schrikken dan is deze game iets voor jou.
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

4683
26 jaar
spanning in je zetel
Geconcentreerd naar je scherm staren en knallen op alles wat beweegt. Vloeken en roepen wanneer de fabrikanten er "voor de lol" een schrikeffect in steken en opgelucht ademhalen nadat je de eindbaas in mootjes gehakt hebt. Om je dan weer opnieuw te concentreren voor het volgende level. Dat vat dit spel voor mij samen. De graphics zijn natuurlijk niet zo mooi als in Resident Evil The Darkside Chronicles, maar dat is niet erg. Resident Evil: The Umbrella Chronicles staat als een huis dat je meermaals opnieuw zal willen spelen.
Cijfer:
8,5

11070
18 jaar
Resident Evil: The Umbrella Chronicles is een erg vet spel. Het spel ziet er goed uit en is erg verslavend. Het verhaal is ook mooi. Vele stukken uit dit spel komen uit oudere delen, maar er zijn ook nog wat stukken die nieuw zijn. Het verhaal is voor de beginnende resident evil speler en de oudere leuk. Je komt hiermee goed in het verhaal en voor de kenners zitten er wat stukken in die uniek zijn. Het spel bestuurt ook erg gemakkelijk en kan zelfs met z’n 2’en gespeeld worden, wat erg leuk is. Ook heb je vele wapens die je kan upgraden en erg veel unlockables.
Cijfer:
8,0

1838
18 jaar
Deze game heeft me een flink aantal uren bezig gehouden. Het mooie van dit spel is dat de speler meegenomen wordt door verschillende gebeurtenissen uit de voorafgaande delen uit de serie. De graphics zijn ook zeer goed. Het geluid vind ik af en toe wat verwarrend, maar daar heb je als je er goed in zit helemaal geen erg meer in. Dit is ook een heel leuk spel om samen met een vriend (of voor sommige van ons die het geluk hebben dat hun partner ook van gamen houdt) een potje flink te knallen. Er is een flink arsenaal aan wapens in verwerkt en de storyline is ook zeker niet verkeerd.
Dit is een leuke game voor diegene die resident evil nog niet kennen (zullen er niet veel zijn) en voor de kenners is het weer eens wat anders dan die vervelende opengaande deurtjes en zwarte laadschermpjes.
Resident Evil: The Umbrella Chronicles
Cijfer:
9,0

196
14 jaar
Het is erg vet alleen je moet geen erg trillende handen hebben. Want je moet mikken en teglijk op de B-knop drukken om te schieten.
Het is alleen wel jammer dat je niet zelf kan lopen want je wordt automatisch bestuurd. Het bloed komt er in voor maar je kan het niet zo goed zien vanwege de donkerheid van de game verder is hij echt geweldig. O ja soms is de verhaallijn een beetje aan het uitlopen want je krijgt stukjes tussendoor die eigenlijk op hetzelfde moment zijn gebeurd. Ook wel weer leuk dat je dat ziet. Wel een leuk spel
Resident Evil: The Umbrella Chronicles
Cijfer:
8,0


47061
20 jaar
Geweldige aanvulling op de originele serie
Net als in Resident Evil: the Darkside Chronicles worden in dit nieuwe deel van de serie alle gaten tussen de eerste delen van de Resident Evil reeks gedicht.

We beleven opnieuw de gebeurtenissen van Chris, Jill, Rebecca en vele anderen, maar nemen bijvoorbeeld ook een kijkje achter de schermen bij Wesker’s snode plannen. Zeker voor gamers die de originele eerste delen van de Resident Evil gemist hebben, is The Umbrella Chronicles een absolute aanrader!
Resident Evil: The Umbrella Chronicles
Cijfer:
8,8

732
21 jaar
Leuk zombiespel
Resident Evil: The Umbrella Chronicles is een leuk zombie schietspel. Soms heb je tussendoor ook andere monsters die je neer moet schieten, dat maakt het spel afwisselend. Je kan het spel ook met 2 personen spelen, dan moet je samenwerken en dat is wel leuk want meestal moet je tegen elkaar spelen. Als je het spel en tijdje speelt krijg je ook steeds meer nieuwe dingen erij zoals levels en wapens.
Cijfer:
7,5

256
10 jaar
Een leuk spel waar je lekker veel kan schieten!
The Umbrella Chronicles is een heel leuk spel alleen weinig CutScenes.
Wat er fijn aan is dat je gewoon lekker veel kan schieten. Alleen vind ik de muziek niet echt heel erg bijpassend, dus is het spel minder eng.
De Wii Zapper vind ik ook heel handig en het is leuk dat de wii controller geluid maakt als je schiet. Een echte aanrader!
Resident Evil: The Umbrella Chronicles
Cijfer:
7,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Resident Evil: The Umbrella Chronicles

Tips en geheimen, cheats en codes

Geheimen:
Nieuwe levels
Wesley
5310
Wil je meer levels? Speel één van de volgende levels uit of een nieuwe te unlocken.

Speel Train Derailment 3 uitBeginnings 1
Speel Beginnings 1 uit met een A rank of hogerBeginnings 2
Speel Fall Of Umbrella 3 uitDark Legacy 1
Speel Death’s Door en Nightmare 2 uitDark Legacy 2
Speel Raccoon’s Destruction 3 uit met een A rank of hogerDeath’s Door
Speel Dark Legacy 2 uitFourth Survivor
Speel Mansion Incident 1 uitNightmare 1
Speel Nightmare 1 uit met een A rank of hogerNightmare 2
Speel Mansion Incident 3 uitRebirth 1
Speel Rebirth 1 uitRebirth 2
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg
© 2009 - 2022 Mario Wii