x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareWiiWareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, maandag in huis.

Remington Great American Bird Hunt - Wii All in 1!

Kopen:

Bestel vandaag, maandag in huis.
€ 10.99
6 Maanden garantie
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Remington Great American Bird Hunt

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo Wii
Voor:Wii (mini) & Wii U
Regio:Europees (PAL)
Genre:Sport, Shooter
Uitgebracht:2009
Spelers:1-4
Leeftijd:16+ jaar
EAN:3499550283822

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  Remington Great American Bird Hunt

Afbeeldingen

Schiet op onschuldige vogels voor je eigen plezier!
Schiet op onschuldige vogels voor je eigen plezier!
afbeeldingen voor Remington Great American Bird Hunt
Remington Great American Bird Hunt plaatjes
Beoordelingen voor   Remington Great American Bird Hunt

Beoordelingen Remington Great American Bird Hunt

1 beoordeling - cijfer 9,0

28 jaar
Oud en vertrouwd
Remington Great American Bird Hunt is echt een heel gaaf spel. Als je vroeger fan was van Duck Hunt is dit de evolutie van het oude vertrouwde spel.
Cijfer:
9,0

Productbeschrijving


Hallo daar, gamevrienden! Mr M. hier, en ik ben zóóóó enthousiast om jullie te vertellen over "Remington Great American Bird Hunt" voor de Nintendo Wii! Deze game is echt iets voor de avonturiers onder ons. Je gaat op een Fantastische vogeljacht door verschillende Amerikaanse landschappen. Met je Wii-afstandsbediening als je jachtgeweer, voelt het net echt! Het is een spel vol actie en precisie. Je kunt kiezen uit verschillende wapens en upgrades, en er zijn meerdere speelmodi, zoals de Career Mode en de Party Mode voor maximaal vier spelers. Ontwikkeld door Mastiff, deze game biedt een authentieke jachtervaring zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Wow, wat een avontuur!

Historische Context


"Remington Great American Bird Hunt" werd uitgebracht in 2009, een tijd waarin de Wii-console al een aantal jaren op de markt was en populair was bij gezinnen en casual gamers. De game heeft een niche-aantrekkingskracht, vooral onder fans van jacht- en schietspellen. Ondanks dat het geen mainstream hit was, heeft het een trouwe schare fans die genieten van de unieke jachtervaring die het biedt.

Recensies van Experts


Volgens IGN: "Remington Great American Bird Hunt is een leuke, toegankelijke jachtervaring voor de Wii. Het biedt genoeg variatie en uitdaging om zowel casual als meer ervaren spelers te vermaken." GameSpot voegde eraan toe: "Hoewel het niet de meest diepgaande jachtsimulatie is, biedt het een solide en vermakelijke ervaring die perfect is voor een middagje spelplezier."

Iets voor jou?


Deze game is perfect voor iedereen die van jagen en schieten houdt, maar ook voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuke en toegankelijke multiplayer-ervaring. Het is ook Fantastisch voor casual gamers die iets nieuws willen proberen. En laat ik je vertellen, ik zie vaak dat verzamelaars van jachtgames deze game aan hun collectie toevoegen!

Vergelijkbare Games


Als je van "Remington Great American Bird Hunt" houdt, dan zul je waarschijnlijk ook genieten van "Cabela’s Big Game Hunter" en "Deer Drive" voor de Wii. Beide games bieden een vergelijkbare jacht- en schietervaring en zijn ook gericht op de Europese/Nederlandse markt. Wow, zoveel keus!

Mr M’s Avonturen


Als ik, Mr M., samen met Yoshi en Luma in "Remington Great American Bird Hunt" zou zijn, zouden we een Fantastische tijd hebben! Yoshi zou me helpen om snel door de velden te rennen, terwijl Luma me zou helpen om de vogels te spotten met zijn magische krachten. Samen zouden we de hoogste scores halen en misschien zelfs wat zeldzame vogels vinden. Haha, wat zou dat een avontuur zijn!
Remington Great American Bird Hunt

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Remington Great American Bird Hunt

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor Remington Great American Bird Hunt... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.